Szülés után újra csinosan (beszélgetés)
Valaki szeretné leadni a felesleges kilókat szülés után?
Szeintem próbálkozz a kalóriaszámolással (kalóriabázis, a neten).
Nekem semmilyen diéta nem segített nagyon sokáig. se a sporttal, se anélkül. Egyedül a ketogén diéta vált be, az viszont elképesztően. Fúú, nagyon ajánlom. :)
Hát kitartást!:) Sporttal fogytam december közepéig még 1 kg-t és az ünnepek alatt nem híztam vissza, így most 62 vagyok!:)
Van egy új klub,én már csatlakoztam is, együtt hátha könnyebb:
"2014. januártól életmódváltás életünk végéig"
Én meg a karácsony alatt visszaszedtem 2 kg-ot, így most vagyok 77, de éjfél óta tartom magam a fogyókúrámhoz. Remélem az újév jót hoz.
Reggel kereken 63 kg!:))) Szóval most lelkesen, de folytatom a diétát, lassan de biztosan csak lesz eredmény!:)
Nálam az is probléma, mivel egyenletesen híztam "kevésbé látszik" a súlyom, ezáltal a motivációm is ingadozik. Ráadásul az egyik 36-os szoknyám még rám jön, mert a derekam viszonylag vékony...Ezzel én is így vagyok, hogy igazából engem zavar és magam miatt csinálom(Persze a férjem mindig elmondja, hogy neki így is tetszem).
Én nagyon le akarok fogyni, már lassan sírva fakadok, amikor valaki megkérdezi, hogy jön a negyedik gyerek. Nálunk disznóölés lesz a hétvégén, de én már most eldöntöttem, hogy mit fogok enni. Főtt májat eszek és majd sült húst zöldségekkel, más nem. Be kell tartani mert önmagamért teszem nem másért, s én nem érzem még jól magam a bőrömben. Még van hátra 15 kg.
:)))) Hát irigylem a kitartásodat!:)))Nálunk a 7 végén nagy családi összejövetel volt, erre készültünk kb. 2 hete. Most próbálok magamhoz térni... Vissza nem híztam, most 63,3 vagyok...A kis dolgoknak is örülök:)) A héten visszakerül a szobabicikli a helyére, remélem hogy most jobban beindul a fogyásom.
Én is próbálok mindenből kevesebbet, de pl. tésztát, cukrosat és a kenyeret teljesen elhagyom. Most tornáztam egy óra hosszát, s eldöntöttem, hogy fel fogok kelni minden nap hamarabb, hogy reggel tornázzak, mivel máskor nem tudom beiktatni. Nem tudom meddig fogom bírni.
Próbálok több szárnyast enni, meg összességében mindenből kevesebbet. Te?
Ti miket esztek mostanában??
Már kereken 77 kg vagyok, lassan szépen haladok lefele, még van hátra 17 kg.
Én is be szoktam nézni :)
Remélem holnaptól lesz időm tornázni is.
Grat!:) Akkor hétfőtől én is újult erővel. Habár nagyon idegesít, hogy feljött pár kg, mert nem ettem sokat csak egyszerűen nem volt időm mozogni...
Én fogyok még mindig, bár az elmúlt két hétben tornázni nem volt időm. A súlyom 77,8 kg volt legutoljára, kezdek alakulni.
Szia!
Kicsit eltűntem, mert egy nagyobb horderejű határidős munkám volt amit be kellett fejeznem. Sajnos nem tudtam figyelni magamra ezért megint felszaladt rám pár kiló:( Nálad mi a helyzet? Hétfőtől újult erővel diéta/mozgás nálam.
Én az update szerint eszek. Mindig azt, ami éppen itthon van, s van rá időm megfőzni.
szia! hát igen!!! én is egyre kevésbé bírom, de muszáj kitartani! Már csak max 4 kiló és elégedett leszek :P
Jó hallani, hogy ilyen szépen haladsz!:))
Próbálok több zöldség/gyümölcsöt enni, alapból kisebb adagokat mindenből, nem vacsorázni(korábban évekig nem ettem este), kevesebb cukrot használni stb.
Te számolod a kalóriákat? Van valamilyen bevált módszered?:)))
Nekem már 5 kg lement, de még van hátra 15 :(, de jövő nyárig még van idő. Egy évet adtam magamnak rá. Neked hogy megy? Miket eszel?
Szia!
Az nagyon jó!!!:))) Nekem is kb. még 4 kg van hátra, de valahogy úgy érzem a "vége" a legnehezebb.
Hogy haladsz?
Most próbálok pozitívan hozzáállni a fogyókúrához, hogy sikerülni fog!:))
A futásra még könnyebben ráveszem magam( a héten egyszerűen nem volt kire hagyni a gyereket). Tornázni egyedül meg valahogy nem megy...
Sziasztok! Nekem augusztus eleje óta-kemény diétával lement mínusz 4 kiló!!!! :) Még 3-4et szeretnék azért, remélem a kitartásom is megmarad hozzá :)
A mi mérlegünk is többet mér, csak nem tudom mennyivel.
Képzeld kiderült, hogy nem jó a mérlegünk!!!! (kb. 3 kg-val mutathat többet, tehát elképzelhető, hogy 60 alá mentem végre:))).(A napokban többen mondták, hogy látszik, hogy fogytam). Azt hittem csak "próbálnak vigasztalni". Habár tény, hogy a farmeremen mostanában jobban meg kell húznom az övemet. Veszek egy új mérleget!:))))
További ajánlott fórumok: