Szűlés meginditása (beszélgetés)
Én akkor megkaptam a kérdésemre a választ.
Ha nálad a doki, és a szülésznő is ajánlotta, és azt mondták, hogy ártani nem árt.
Én ma érdeklődtem a dokimnál, és ő is azt mondta, hogy nem árt a koktél, de egy kicsit tartottam tőle, mert a neten azt olvastam, nem csak a kismamáknál okoz hasmenést, hanem a babáknál is.
De a dokim azt mondta, hogy a ricinus nem szívódik fel, a belekben marad, így a babát nem tudja meghajtani, szóval nem lesz mekóniumos a magzatvíz.
Helló!
Én betöltöttem a 41. hetet, holnap du kell befeküdnöm ha addig sem indul el a szülés. Doki is és szülésznő is azt javasolták reggel a bábakoktéllal indítsak, max. nem lesz hatásos, de nem árt, állítólag sok esetben használ.... inkább mint hogy 3 napot várjak, aztán megindítsák gyógyszerrel.
Szia !
Én most olvasom a praktikákat. Nem tudom neked segített -e valamelyik.... Én a koktélt kivéve mindent kipróbáltam (semmi). 2 nap múlva kellene szülnöm, de még csak nem is tágultam, pedig homeopátiás bogyókat, málnalevél teát is nyomom...
most olvasom, hogy a császárt akartad elkerülni!
Én pont így vagyok, hogy első császár volt, másodjára megbeszéltük dokival, hogy megpróbálhatom természetes úton, de kockáztatni ő sem fog, tehát minden flottul kell, hogy menjen!
De én is tartok tőle, hogy megint túlhordom majd a babám, mint elsőnél is.
Még 5 hetem van.
Ricinusolajat patikában szereztél?
Fél deci pálinka nem sok egy kicsit? Nem árt a babának?
Én is vártam a csodát a 41. héten, dokim is utánam kiabált, hogy nyugodtan éljünk házas életet, hátha attól beindul a szülés :D
Hát MI mindent megtettünk, jó nagy séta után szexeltünk, de semmi nem lett, pedig még front is volt :)
De a meleg! ülőfürdőről hallottam már, hogy beindította a szülést, másodjára én is ki fogom próbálni, ha megint túlhordom a babám!
Szülés alatt végig hányni biztosan nem kellemes :(
Maga a hányás viszont egyáltalán nem ritka a vajúdás alatt. Tudtommal annak a jele, hogy jól halad a tágulás és közeledik a kitolási szak. Az én esetemben legalábbis így volt, kétszer is :)
Szia!
nem kellett...de én ittam.
LEntebb irtam bábakoktél a neve...
megivása után kb fél ora mulva beköltöztem a wc-be, majd még kétszer.
aztán olyan 4 óra mulva (megivástól számítva), tusoltam, hajat mostam.. lefeküdtem, majd fél óra múlva kezdődött..
rögtön 5 percesekkel, ezek rendszeressé váltak, és 3 perces fájásokkal mentem szülni.
innentől számolva 4 órán belül kint volt a lányom!!!
szóval igen, ettől beindul!!!
Én végighánytam az egész szülést, és a legádázabb ellenségemnek sem kívánom!
Biztosan hányt már mindenki életében...és akkor tudja is, hogy önmagában mennyire szar érzés, és hogy mennyire kiszívja az emberből az energiát...
Na képzeljétek el szülés közben..mikor a legnagyobb szükséged lenne az erőre..és két fájás között,mikor végre pihenhetnél..jön a hányás...ááááááá, pokol.
Szia!!
Milyen löttyöt kellett innod?Attól beindult a szülés?
nem volt kellemes...de nekem muszáj volt, mindent de TÉNYLEG MINDENT kipróbálni....
nem azért mert untam a terhességemet, hanem mert az első lányom császárral született...és a második lányomnál ha túlhordtam volna akkor szintén megcsászároznak.
Indok nem volt rá, illetve minden rendben volt, fejvégű, jó hegvastagság...stb, de adokim nem akart kockáztatni.
Azt mondta vagy megszülök a kiírás hajnalára spontán, vagy aznap program!!:(
én mindenféleképpen el akartam kerülni a császárt..igy este megittam a löttyöt, és reggelre meg volt a babám, gátvédelemmel!!;)
igy nekem a második- de első- szülésem, csodálatos élmény volt a wc járat után!:D:D:D
Szia!
én tavaly ilyenkor mindenféle népi praktikát kipróbáltam a szextől kezdve a sétán át, a szegfüolajos tamponon át ...és a végén a BÁBAKOKTÉL (fél dl ricinusolaj, fél dl pálinka, és 1 dl rostos gyümölcslé!) segített!!
a kislányom az első fájástól kezdve 8 órán belül a kezemben volt!!
(első szülés! és ha nem lett volna meg akkor másnap megcsászároztak volna...)
akkor sok barátnőm megitta, és 12 órán belül mindenkinek meg volt a babája!!
(de ez tényleg csak az utolsó napokban segít!!! a szülés siettetését hetekkel korábban nem lehet vele megindítani!)
kicsit gusztustalan, de hatásos!!!;)
Mi próbálkoztunk a felsoroltakkal, hiába.
Végül a kórházban burkot repesztettek.
És megszületett a hercegem 4150g, 57 cm-rel.
Áh én annyit lépcsőztem, mint az állat, mégse jött előbb, sőt.
Én is a szexre szavazok, azt mondják az a tuti!