Van valakinek tippje a szülés megindításához? :) (tudásbázis kérdés)
Állítólag a szex a legegyszerűbb módja.
De bele kell adni apait-anyait, s utána egy forró fürdő... aztán spuri a kórházba!
Azért amikor túljutottam a kiírt dátumon és még semmi jele nem volt, hogy a babám ki akarna bújni, elkezdtem aggódni. Addigra már mindenki megszült körülöttem, akivel együtt voltunk terhesek, kétnaponta jártam ctg-re az állandóan teltházas szülőszobákhoz és minden jóslófájásnál reménykedtem, hogy ez már AZ. A szülésznőm azzal biztatott, hogy valószínűleg elszámolták az időpontot, de aztán az újrakalkulált nap is elmúlt, én meg egyre jobban rettegtem, hogy valami baj történik, állandóan azt figyeltem, hogy mozog-e még picurka odabent és reménykedtem, hogy nem lesz császár a vége. Nos, azt hiszem, ilyenkor megbocsájtható, ha valaki eltűnődik, hogy miként segíthetne be egy kicsit a természetnek. Én úgy gondoltam, hogyha a teherbeeséskor segített a talpmasszázs, akkor a folyamat végén is kipróbálhatom- úgyis csak a testem saját energiáit aktivizálom. Egyik este megnyomogattam egy kicsit a megfelelő pontokat, másnap este erőteljesebben, harmadnap délelőtt tízkor meg végre a karjaimban tarthattam a Babucimat.
Megjegyzem, a burokrepesztéssel én sem értek egyet.
Hallomásból mondom:
szex,fűszeres ételek,mellbimbó stimulálása...
Sziasztok!
Szerintem mindenki várja ki az idejét! Nekem a lányom úgy született, hogy amikor az orvos visszahívott, se szó se beszéd burkot repesztett(ő aznap volt ügyeletes)d.e 10 órakkor és éjjel fél 1-ig kinlódtam! Nem kívánom senkinek! De az a lényeg hogy van egy szép 15 és fél éves Lillám!
:DD
Végre valaki. Már azt hittem egyedül én iszok olyat. :))))
Fel sem tűnt. Én beleolvastam. :))
Én szeretem a tonikot. :DD
Igen :) Én mondjuk utálom a tonikot :)))
Elõbb kimaradt egy szó, személy szerintet akartam írni :)
Sziasztok!
Nekem is van egy tippem: ananász. Ugyan nem tudom, hogy használ e, mivel nem próbáltam (nem volt rá szükségem :)), de a hashajtónál minden esetre jobb. Friss ananászt kell enni természetesen, ennek is a belseje a legjobb, mert az tartalmazza a legtöbb kinint.
Én mondjuk személy a szexet választanám :)))
De lányok, miért kell sürgetni a szülést? Majd megindul, ha eljön az ideje. Tudom, hogy nehéz már a vége fele, de azt a pár napot, maximum 1-2 hetet már ki lehet bírni, nem?
Hol kezdik hashajtással a szülést?
A beöntés nem gyógyszer. Mikor elindul a szülés beöntést adnak. Nem előtte akár egy héttel. Tudtommal.
Mindenki azt csinál, amit akar, ezt írtam is, de nem kellene olyan dolgokat ajánlgatni, ami akármilyen következménnyel is járhat. Szerintem.
Ezt azért írom, mert ha hasmenésed van a terhesség alatt még a kórházba is befektetnek.
Azért elég sok dolgot csinálnak némelyik kórházban, ami árthat a babának.:-(
Szülésindításban meg segíthet a talpmasszázs: a belső bokacsont alatti részt kell masszírozni.
szerinted ha ártana,a kórházban így kezdenék a szülés beindítását??
amúgy ez egy isteni sugallat volt,mert a köldökzsinór teljesen a nyakára volt tekeredve a babának,amit az ultrahangon nem vettek észre.belegondolni is rossz,hogy mi lett volna ha...