Szülés megfázva (beszélgetés)
4. Banyaci
2013. jan. 31. 19:29
A barátnőm a kórházban fázott meg, szülés előtt. Szülés alatt nem érezte a nátháját. Végül császár lett (persze nem a megfázás miatt) de semmi gond nem volt. Szülés után kapott egy szájkendőt, mert félt, hogy elkapja a pici. A nbővérek mondták neki, hogy a baba már a véréből is megkapta az immunanyagot. A baba nem is lett beteg.
3. bea0917
2013. jan. 29. 10:57
Ez bíztató, jó lenne, ha velem is így lenne :-)
2. 342402de6d
2013. jan. 29. 10:13
Én is megvoltam fázva és nagyon köhögtem,de a szüléskor teljesen elmúlt.(a szervezetünk ügyesen kivan találva)
1. bea0917
2013. jan. 29. 10:07
Sziasztok!
Bármikor születhet az első babánk, holnap töltöm a 40. hetet és 2 napja meg vagyok fázva, ami egyelőre úgy tűnik nem javul. Minden természetes gyógymódot bevetek. Segítséget kérnék, hogy volt-e valakinek hasonló? Attól nem félek, hogy a szülés nehezebb lesz (azt hallottam akkor nem figyel erre az ember), de a babáért aggódom. Emiatt velem maradhat a megszületése után, és elkaphatja a betegséget? Ilyenkor még olyan gyengék..
Köszönöm előre a válaszokat!!
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház szülészete
- Jahn Ferenc Kórház szülészete
- Volt már valaki megfázva 1. trimeszter alatt? Hogy bírtátok ki, hogy nem szedhettek gyógyszert? Hogy gyógyultatok meg?
- Két napja lázas a kisfiam, nincs megfázva, voltunk orvosnál, mit tehetek még?
- Nincs megfázva a fiam, de estere mindig tele lesz az orra es alig kap levegőt! Allergia lenne? vagy por van a levegoben?
- Miért vagyok megfázva ilyen kánikulába? Folyik az orrom, tüszkölök & köhögök, már a torokfájás kezd elmúlni. Mit tegyek?