óó, nagyon jó, minden jól hangzik. Szinte túl szép, hogy igaz legyen.:) Köszönöm a segítségedet! Még megkérhetlek, elküldenéd priviben, hogy hol, mikor rendel?
Nem a eg.pénztár miatt mentem hozzá. Ismertem régebbről munkahelyi kapcsolat, és a barátnőm is ismerte, onnan tudtam hogy jó orvos. A terhességem óta járok hozzá, máshoz nem mennék már! És ha lesz még egy csak hozzá megyek természetesen. A terhesgondozás 7e, a szülés 100. Természetesen mindenről ad számlát!
Olyan szülészorvost keresek az egyik barátnőmnek, aki elfogadja a szülésért kért pénz kifizetésére az egészségkártyát. És az se hátrány ha kiváló orvos is:)
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.