Szövegszerkesztésben ki tud nekem segíteni? (tudásbázis)
igen, köszönöm, így csináltam!
Kellemes Húsvétot kívánok! :)
Ne felejts el a fekvő után is egy töréspontot tenni, különben az utána következők mind fekvők lesznek (ha van folytatás). :)
Kellemes húsvéti ünnepeket!
Segítene valaki?
Lehetséges-e olyat csinálni Word-ben, hogy egy szövegen belül az egyik lap tájolása álló, a másiké meg fekvő.
Hiába jelölöm ki, azt az oldalt, amit fekvő formátumban akarok, sajnos az összes többit is átteszi fekvőbe.
Van valakinek ötlete?
szakasztöréssel minden oldalnál.
aztán az élőlábnál kapcsold ki minden oldalnál, hogy olyan legyen, mint az előző.
az egészen más dolog.
nem az, amit a kérdező szeretne.
én is épp szakdolgozatot irok, de nem az élőfejbe, hanem a lábjegyzetbe irom a hivatkozásaimat. sokkal szebb megoldás, és sokkal áttekintőbb, ha az oldal alján, és nem a tetején van egy szöveg, ami mondjuk az oldal végéhez tartozik...
A beszúrás-hivatkozás-lábjegyzetben találod ezt a menüpontot.
sziasztok!
sehogy sem tudok megküzdeni azzal a feladattal, hogy a Word-ben hogy tudom megoldani, hogy az élőlábba minden oldalra mást tudjak írni.
szakdolgozathoz kellene a hivatkozásokat az élőlábban megjeleníteni, és képtelen vagyok a megoldást megtalálni. előre is köszönöm a segítséget.
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki nekem segíteni? Fogyni szeretnék, csak nem tudom, hogy miket egyek, hogy fogyjak?
- Tud nekem valaki segiteni? A lányom sírva bújik el, ha jön idegen, mit tegyek?
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Szeretném megtanulni a csirkevágást tud nekem segíteni valaki? Ti hogy csináljátok?
- Az apa láthatási jogával kapcsolatban tudna nekem valaki segíteni?
- Van olyan ismerősöd akinek cilinderes szemüveg kell?Tudtok ebben segiteni nekem?