Szorongás és félelmek (beszélgetés)
hát nem sokat, de tudok. csak ez már olyan mint egy öngerjesztő spirál, már itthon is a munkahelyi dolgok járnak a fejemben.
meg vagyok zakkanva, az a helyzet.
nem gond, ha írok egy privit?
már kipróbáltam az orbáncfű teát, citromfű teát, akkor egy enyhe nyugtatót...
vannak jobb időszakaim, de most megint mélyponton vagyok.
az is a baj, h rohadtul le vagyok terhelve, annyira összevisszaság van a fejemben...
meg ez a dokumentáció, sztem sokszor ez az egyik oka, hogy az orvosi rendelőkben, meg a kórházakban olyan sokat kell várni, meg döcögösen megy minden
általában olyanokon szoktam parázni, amit tudom, h jól csináltam, de az agyamba befészkeli magát egy gondolat, h mi van ha mégsem...nagyon rossz ám...
viccesen hangzik, de szinte rettegésben élek
Megvallom őszintén,már ide is félek leírni a gondomat, mert a környezetemben mindenki hülyének néz teljesen, és sokszor csak nevetnek rajtam
Kb két hónapja jelentkeztek nálam ezek a tünetek. Állandóan agyalok valamin, legfőképpen a munkámon (egészségügyben dolgozom). Mindig attól félek, hogy valamit elrontok, és amiatt valakinek valami baja lesz. És a legrosszabb az, hogy próbálok minél jobban odafigyelni,annál inkább jönnek a kínzó gondolataim, amin egész nap szorongok. és mikor végre sikerült letisztáznom magamban valamit, hogy az irreális, jön a más....
Remélem valaki tud valami tanácsot adni, mert ezt már nem tartom normális dolgonak
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Betegség fóbia, Szorongás, Pánik? S.O.S
- Együtt győzzük le a szorongást, félelmeket és a pánikot
- Félelmek és szorongások nélkül élni, élni szabadon!
- Babavárással kapcsolatos szorongások, félelmek