Szoptatás alatti hőgörbe (beszélgetés)
Szia
Én is szoptatok még esténként, kereken 12 hónapos a lányom. Ultrahangos követés alapján volt nekem is ovum. Illetve a lányommal is így estem teherbe, még szoptattam este. Én ha nem lennék biztos benne, hogy megrepedt e a tüsző akkor elmennék az sztkba egy ultrahangra, hogy nézzenek rád maradt e vissza sárgatest, meg egy progi szint sem ártana
Sziasztok!
A vallomásokból ítélve már sokan unják a terhességes és babás fórumokat, de én azért felteszem a kérdésem.
Szóval... Gyerkőc 13 hónapos, már csak altatáshoz szopizik (bár már szeretném teljesen elválasztani). A terhesség előtt vezettem hőgörbét és mindegyik tankönyvbe illő volt. Most viszont kész káosz. Lh teszt alapján volt peteérésem, két napig volt LH-csúcs, a hőhörbe alapján viszont nem vagyok biztos benne, hogy a pete ki is tudott szabadulni.
Van értelme egyáltalán hőmérőzni, amíg egy kicsit is szopik a baba? Hamarosan szeretnénk kistesót és gondoltam, előtte elkezdem figyelni a ciklusom, hogy visszaállt-e a régi helyzet. A mostani hőgörbén viszont nem emelkedett annyit a hő ovuláció után, mint korábban. Most csak 1-2 tizedet emelkedett a szokásos 4-5 helyett. Megrepedt-e egyáltalán a tüsző? Vagy a szoptatás miatt a hőgörbe ezt most nem tudja bizonyítani?
Nektek mi avéleményetek?