Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Szívesen lennék HTB. fórum

Szívesen lennék HTB. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

18. ,zumba (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 2. 10:56
Jó is az. Nem cselédség, hiszen az ember magáért is teszi a háztartási teendőket.(vagy nem?) Én tisztességgel elláttam a munkahelyi feladataimat és mellette szerettem csinálni az itthoni dolgokat is. Nem voltam karrierista.
jún. 2. 09:51

Engem nem csábít ez, már le is csúsztam erről, sosem vágytam rá.

Szerettem közösségben lenni, szerettem a munkahelyem és a munkám.

jún. 2. 09:39
Mindent én sem tudhatok..-))
15. globus (válaszként erre: 15. - Hansika)
jún. 2. 09:35

Gondúútam, hogy nem Mo. 😀

Nálunk ebből nem lesz nyugdíj. Mi van, ha férjjel történik valami?

14. Enissa (válaszként erre: 13. - Hansika)
jún. 1. 10:49
Éhes 'disznyó, makkról álmodozik....nálam meg álmodik a nyomor.
13. Hansika (válaszként erre: 12. - Enissa)
jún. 1. 10:44

Én azt hittem egy kúriában mást csinálnak.

mert egy mosodában mosnak, egy szövödében szőnek, egy kúriában meg naphosszat...-DD

De lehet, hogy nem tudom jól...-))

12. Enissa (válaszként erre: 11. - Hansika)
jún. 1. 10:39

A jakuzziban koktélozik, jön hozzá a masszőr, átmasszírozza mindenét is. Megtervezi a kaját, kiadja mit készítsenek a családnak. Kilovagol a birtokon, a kutyái mellette loholnak.

Ha kedve van kimegy kertészkedni hobbiszinten. Én kiülnék festegetni, kerámiázni.

A párom frissen, üdén, kipihenve, mosolyogva várnám haza. Ha kedve lenne elmondani a napját meghallgatnám, ha magányra vágyna, békén hagynám.

Tudnék én így élni.

Igazi HTB-ségre sosem vágytam, már nem is fogok szerintem.

11. Hansika (válaszként erre: 5. - Enissa)
jún. 1. 10:12

jobb a cselédsor szerintem...

a házicseléd némán kiszolgál...

de mit csinál egy kúria romlott úrnője?..-))

10. Enissa (válaszként erre: 8. - K-né Zsóka)
jún. 1. 10:02

Akkor is más volt a világ, meg most is más.

Hosszasan lehetne ezt fejtegetni.

Meg valljuk be, nagyon sokan éltek, élnek a külvilágnak, ki tudja egy szupernek látszódó élet mögött, mi rejlett, rejlik.

jún. 1. 09:47
Én nem is tudom...szeretek munkába járni, igaz néha a kollégáktól falra tudnék mászni. Én inkább azt szeretném, ha a munkahelyem közelebb lenne, több időm lenne itthon tenni-venni.
8. K-né Zsóka (válaszként erre: 5. - Enissa)
jún. 1. 09:44
Nekem volt egy nagynéném, na ő htb. volt, de nem volt ám cseléd! Patyolat volt a háza, kertje, de mindenki ki kellett vegye a részét a munkából. Iskola után a gyerekek is mentek csalánt, labodát, miegymást szedni a disznóknak, gyomláltak a kertben stb. Nagynéném, pedig minden kedden eljárt a kézimunka körbe. Havonta mentek étterembe, színházba. Jó életük volt, csak nekem kicsit katonásnak tűnt akkor, bár az unokatestvéreim soha nem panaszkodtak.
jún. 1. 09:17
Jó is az.
jún. 1. 09:12
Semmi szín alatt.
5. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 1. 09:10

Én nem, az azt jelenti házicseléd, mások kényének-kedvének kiszolgáltatva, akkor már egy munkahely.

Viszont lennék egy kúria "úrnője", hogy csak az utasításokat adjam ki, miközben azt tenném, amit éppen szeretnék.

jún. 1. 03:12
Elhiszem és megértelek:)
3. zena01 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 31. 23:55
Én is.
máj. 31. 22:02
Na az én is.
máj. 31. 22:02
A vallomás: "Szívesen lennék HTB."

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook