Szívesen lennék HTB. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Engem nem csábít ez, már le is csúsztam erről, sosem vágytam rá.
Szerettem közösségben lenni, szerettem a munkahelyem és a munkám.
Gondúútam, hogy nem Mo. 😀
Nálunk ebből nem lesz nyugdíj. Mi van, ha férjjel történik valami?
Én azt hittem egy kúriában mást csinálnak.
mert egy mosodában mosnak, egy szövödében szőnek, egy kúriában meg naphosszat...-DD
De lehet, hogy nem tudom jól...-))
A jakuzziban koktélozik, jön hozzá a masszőr, átmasszírozza mindenét is. Megtervezi a kaját, kiadja mit készítsenek a családnak. Kilovagol a birtokon, a kutyái mellette loholnak.
Ha kedve van kimegy kertészkedni hobbiszinten. Én kiülnék festegetni, kerámiázni.
A párom frissen, üdén, kipihenve, mosolyogva várnám haza. Ha kedve lenne elmondani a napját meghallgatnám, ha magányra vágyna, békén hagynám.
Tudnék én így élni.
Igazi HTB-ségre sosem vágytam, már nem is fogok szerintem.
jobb a cselédsor szerintem...
a házicseléd némán kiszolgál...
de mit csinál egy kúria romlott úrnője?..-))
Akkor is más volt a világ, meg most is más.
Hosszasan lehetne ezt fejtegetni.
Meg valljuk be, nagyon sokan éltek, élnek a külvilágnak, ki tudja egy szupernek látszódó élet mögött, mi rejlett, rejlik.
Én nem, az azt jelenti házicseléd, mások kényének-kedvének kiszolgáltatva, akkor már egy munkahely.
Viszont lennék egy kúria "úrnője", hogy csak az utasításokat adjam ki, miközben azt tenném, amit éppen szeretnék.
További ajánlott fórumok:
- Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem.
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Aki szívesen emlékszik vissza a hetvenes -nyolcvanas évekre, mi volt jobb, és mi rosszabb, mint manapság?
- Szívesen lennék egy napig .... helyében!
- Nem szívesen lennék most kisgyerek. Ki tudja mi vár rájuk,...