Szinyei Merse Pál Gimnázium vagy Leövey Gimnázium? (tudásbázis kérdés)
Támogasd.
A legszebb hívatás:-)
Ő is öregbítheti az Alma Mater hírnevét.
Majd miatta is fórumozhatnak az utódok:-) :-)
Felvirulhat nemzetünk jövője..kedves Ildi
Tanár vagy?Fiam is az szeretne lenni :)
(de nem offolom szét a fórumot,elnézést Ildi)
Igen, így is lehet:-)
Nekem jó, mert megszeretteték velem a hívatást
Bár,ha a jövedelmem nézem...:-((
Mi facebook-ozunk a tanárokkal,mindenben partnerek,segítőkészek :) Elvárják a tiszteletet,de ugyanúgy a gyerekek is megkapják.A gólyabál is bizonyította,egy-egy évfolyam nem ellenség,együtt örültek mindenki sikerének.
Kár,hogy anno én nem ide jártam :)
Megtudom érteni:-)
Mi is úgy voltunk anno.
Az a légkör, ami ott kialakul . Nekünk az életet zengte.be az iskola A magyar tanárunk pl csupa lélek volt..ahogy előadott. Az ofővel is mindent megtudtunk beszélni.stb
Ennek az írásnak örvendek a legjobban:-)
Tudod az a légkör feledhetetlen
Én a Szinyeibe jártam, biosz-kémia tagozatra.
Talán nem az iskola hibája, de utáltam azt az idöszakot az életemben :p Talán az sem véletlen, hogy a 35 osztálytársamból 4-en maradtak biosz-kémia vonalon... És talán az sem, hogy 14 év után, most elöször lesz osztálytalálkozónk...
A másik sulit nem ismerem...
A Leö' természetesen:-)
Régi hagyományokkal, friss szelekkel tanító pedagógusok.remekül összekovácsolódott diákok.
József Attilától Imrusig sokan jártak oda. Csupaszív ofőm.stb..
Örök kellemes emlékű suli a lelkemben:-)
Rákérdeztem a Szinyeiben,az igh. azt mondta,a Leövey erős ellenfél.(megnondtam,melyik két suli között örlődik...(
A válasz:
A Leövey egy erős ellenfél.
Hogyan fordítanátok.Erős,mert egy szinten vagyunk,vagy erős,mint a magyar fociválogatottnak Németország?
Mindkettő angol NYEK-je listán volt,tegnap egy nagyon mutatós nyílt napon voltunk a Szinyeibe,megingott a Leövey Szinyei sorrend.
Tudnátok saját v. ismerősök tapasztalataival segíteni,milyen a hétköznapi sulik hétköznapi képe?