Szinkronicitás (beszélgetés)
Stimmel.
Erről jut eszembe, egyszer napozni es fürödni voltunk a volt férjemmel. Velünk volt a hülye haverja is. Nekem másnap dolgozni kellett mennem, nekik nem. Elkezdtek szemétkedni velem. Másnap is strandolni akartak volna. Mondtam nekik, hogy kb húsz fok lesz és egésznap esni fog. Úgy lett.🤣 Azt mondták, boszi vagyok.
Sokszor előfordult már.
TV bekapcsolva én olvasok.
Ugyanazt a szó hangzik el a TV-ben ,mint amit éppen olvastam.
Ez szinte naponta.
De vannak más dolgok is .
Boszorkánynak hív a férjem ,mert kitalálom mit akart mondani ,vagy mit nézett a neten vagy úgy akármit.
Hmm...Üdv a klubban :/
Kitartás :)
Az előre megérzések elég sűrűn előfordulnak. Pl.: eszembe jut egy film, aznap adják, vagy egy zene, par perc múlva meghallom...
Egyszer egy zenét akartam magnora venni, mondom, de jó volna, ha leadnák. Abban a pillanatban mondta Kajárik Andrea a rádióban, hogy most ez a zene következik.
Vagy: Elém villant egy felém nyújtott kéz, aznap este táncolni mentem egy klubba, és volt egy emelvény, ahol srácok táncoltak. Az egyik nyújtotta a kezét és felsegített a dobogóra. Félelmetes dolgok ezek.
Volt ilyenben részem, nagyon a misztikum határán táncol a dolog.
Igazán szeretem az ilyesmit, holott igyekszem mindenre racionális magyarázatot találni.😊
Szia :)
Nagyon nagyon régen volt már....egy tőlem kb 400 km-re lévő sráccal "tudtuk egymás szívét bedobogtatni"....Ő nagyon vallásos volt,és egy beteg srác volt...de olyan dolgokat tudott művelni hogy uhh.....minden egyes ilyen alkalommal utána szinte egyszerre írtunk vagy hívtuk egymást hogy....Te is érezted?
Voltam kardiológusnál, utána aki azt mondta szív kiugrásom van....Azóta ha néha bedobog tudom hogy az eszébe jutottam :)
Időnként egymás után sokszor, naponta megtörténik velem ilyesmi. Máskor hónapokig semmi hasonló nincs.
Ki mit gondol a témáról? Tapasztaltatok ilyet?