Színházba nadrágkosztümben mentem. Volt, aki nagyon... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Hol van, és kicsoda? 🤔🙄
Kérlek ezt fejtsd ki.
Én még "szűz" vagyok színházi előadások terén, de nagyon tetszik az a milliő, ami körbeveszi. Mintha egy Oscar-díj átadásra mentem volna. Jó, kicsit túlzás, de számomra ilyen érzés volt.
Érden lakom, tehát ínkább Budapestre tudnák bejárni.
Pécsen, csak kirándulni voltam a rokonoknál. 🙂
Ez elképzelhető. Úgy látom a pécsi színháznak elég jó lesz az idei évi repertoárja.
Az üvegcipő, a Chicago, a Teljesen idegenek és a Primadonnák című előadásokra szerintem biztos megérné, ha ellátogatnál.
Az üvegcipőt és Teljesen idegeneket láttam, a másik két előadásról pedig jó kritikákat olvastam.
Soha életemben nem láttam előtte még, meg azóta sem.
Lehet, hogy el kellene kezdenem színházba járnom? :)
Háát... :)
Akkor gyorsan be is fejezzük ezt a fórumot! 😂😂
Sziasztok
Sajnos nem vagyok celeb(hála az égnek) 😂
Ilyenkor szeretnék gondolatolvasó lenni, egy kis időre.
Nem hasonlítasz esetleg valamelyik ismert személyre? :))
Mert odáig oké, hogy vet a férfi a nőre egy pillantást, de hogy teljesen végigméri, az már kicsit szemtelen dolog.
Tetőtől-talpig végigmért, ezt furcsálltam.
Majdnem odaszóltam, mint a viccben:most már öltöztessen fel, mert kezdődik az előadás!! 😂
Nem lehet, hogy csak el volt gondolkodva az az illető?
Mert azt még megérteném, ha hátulról nézett volna meg, de azt te nem láthattad volna. :) Szemből pedig -férfi aggyal- tényleg nem tudom mit lehet annyira bámulni egy nadrágkosztümön.
Nem vagyok "rutinos" színházba járó, csak rokonok hívtak meg. Nem is néztem utána a protokollnak annyira, csak azt gondoltam, hogy ezzel nem lőhetek mellé.
Itt is volt, aki "lazábban" vette a dolgot.
Mindenképpen menj majd el, ha teheted, mert szerintem nagyon szép hely. 🙂
Nagyon szép helyen van az a színház a sétáló utcában. Sajnos, mikor mi jártunk arra két éve, szeptember elején, még nem volt előadás, pedig szívesen megnéztem volna belülről is az épületet.
Furcsállom, hogy megnéztek, mert ma már nincs az az öltözködési protokoll a színházakban, mint 20-25 éve volt.
Májusban egy pesti színházban, volt olyan férfi, aki térdig érő farmer gatyában és pólóban nézte meg az előadást.
A nadrágkosztümmel semmi gond, 2 eset lehet, vagy nagyon jó volt az összkép, vagy borzalmas.
Hacsak 1 emberből váltott ki ilyen reakciót, rá se ránts!
További ajánlott fórumok:
- Szerettek színházba járni?
- A fiatalok miért nem szeretnek színházba járni?
- Hány éves kortól engednéd el a gyereked vidékről Budapestre színházba?
- Nagyon feszült vagyok, hogy nem mentem el gombászni.
- Felmentem a hegyre! Igaz, a végén nagyon örültem, hogy...
- Melyik pesti színházban, milyen prózai darabot láttál, ami nagyon tetszett?