Színes képek nyomtatásánál mi az a méret, ami alatt nem érdemes képet nyomtatni mert nem lesz éles? (tudásbázis)
a legtöbb képnézegető a kép tulajdonságainál ezt megmutatja (én pld. az XnView-et használom).
Az a baj, hogy csak nagyból lehet kisebbet készíteni fordítva a kép kockásodhat.
Nem tudom milyen figurákat szeretnél nyomtatni, de ha említesz párat megnézem neked a gyűjteményemben, mert anno mi is nyomtattunk a gyerekek pólójára.
Á, na várjatok, akkor abban is tudnátok segíteni, hogy ha letöltök egy képet ezt hol tudom rajta megnézni, illetve hol lehet akkor ezen változtatni?
Az eddigieket pedig köszönöm.
Szia! én még hozzá tenném, hogy akkor lesz igazán szép a nyomtatás, ha legalább 300dpi a felbontása.
Sok kép ami a nettről letölthető legtöbbször 72-100 dpi.
Szia,
köszönöm, akkor szerinted is a méret miatt lett óborzasztó a kép? :)) tragikusak lettek amikor kinyomtattam, de mivel én nem értek hozzá első körben jót nevettem, mert egyik másik úgy eltorzult, hogy elég érdekes alakok jöttek ki. :DD
További ajánlott fórumok:
- A Wizz Airnél vásároltam elektronikus repjegyet, van bármi teendőm még, például ki kell-e nyomtatni utazáshoz?
- Hp laserjet 1020. Kétoldalas nyomtatás, hogy lehet beállítani?
- Színes lézernyomtatóval tudok színes papírra fehéret nyomtatni?
- Hogyan kell használni a, a HP Deskjet 2050-es nyomtatót? Fel van telepítve a gépemre, de nem tudok vele nyomtatni
- Minden eltűnt, az összes naplóbejegyzésem, ami színessel volt irva...mit tegyek? És a Glitter-graphicsos képek is....
- Canon MP240-es nyomtatóm hibaüzenete, hogy nem ismeri fel a színes patront. Hogyan tudok így vele nyomtatni?