Hp laserjet 1020. Kétoldalas nyomtatás, hogy lehet beállítani? (tudásbázis)
Szia!
Köszönöm a segítséget, vért izzadva, de sikerült kitalálnom egy módszert először beírom, hogy 1-2;5-6;9-10 .... majd megfordítom a lapokat és 3-4;7-8;11-12 stb elég sziszifuszi, de legalább elérem a célom vele:)
Köszönöm mindenkinek, aki segíteni próbált ill bocsánat attól is aki úgy érezte megbántottam. Nem állt szándékomban!
Fájl/Nyomtatás...
A megjelenő ablakban nálam az Ok gomb fölött kettővel van egy sor: Több oldal egy lapon, itt tudod beállítani.
Nem vezettem le rajtad, mert nem úgy szántam az írásom, ahogy lejött végül. Inkább magamat szidtam, hogy ennyire hülye vagyok ehhez.
A módszeredet értem, de azért nem jó nekem, mert csak 1 oldalt tudok ezzel kinyomtatni, de én 2 oldalt szeretnék 1 lapra. A lap másik felére pedig további két oldalt. Erre már rájöttem magamtól is, csak arra nem, hogy miért így nyomtatja 1. oldal 3. oldal, majd ha megfordítom lapot ott meg a 2. oldal és a 4. oldal van. De én sorrendben szeretnék nyomtatni. Tehát 1-2 fordít 3-4. De már nem kínlódok tovább. Már 3 órám bánja nem beszélve a lapokról meg a tintáról, amit eddig feleslegesen nyomtattam.
Ha valami gond van, akkor NEM a másikon kell levezetni ezt !!!!!!!!
Pedig nem nehéz az egész. Egyszer ki van jelölve mondjuk az első oldal, nyomtat, lap fordítás majd jön a következő oldal, nyomtat. Lapcsere. Jöhet a következő.
Ki írt ilyet ??? Próbálok segíteni és alaptalan dolog van rólam feltételezve !!!
Azután meg fordítod a lapot, kijelölöd a következő oldalt és mehet.
Nem találom sehol a használati utasítását, ami neten van meg nem jó nekem, mert így nincs leírva benne semmi. Azt szeretném ha így nyomtatni Lap: 1 - 2,
majd ha megfordítom ezt a lapot 3-4. Akárhogy próbálgattam csak így nyomtat 1 - 3, másik oldal: 2 - 4. De így nekem nem jó. Köszönöm a segítséget előre is!
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki segíteni abban, hogy hol kell beállítani a kép méretet? Húzgálni kell a képet, mert "nem fér" bele a monitorba. . .
- Segitesz nekem beállitani az adatlapomat? :)
- Hol tudom beállítani Firefoxban az új lap megnyitása formátumát?
- Hogyan kell beállítani Facebookon, hogy a like-okat csak én lássam?
- Hol tudom beállítani a helyesírás ellenőrzést?
- Hogy kell facebookon beállítani, hogy csak ismerősök írhassanak üzenetet?