Színek-fazonok. Mi lesz 2010 őszén a divat? Beszélgessünk :) ! (beszélgetés)
Nos remélem, hogy a város másik végében laksz nem okoz majd akkora problémát: gondolj bele, aki vidékről jön fel:)
A mályva szép:) milyen blúz?
Uh, köszönöm szépen a segítséget, pont hasonlóra gondoltam volna. Ahogy a programból veszem ki biztos lesz divat-téma is, de így hogy minden egy helyen ez még jobb :) És még a belépő se annyira húzós mint véltem. Kár hogy én pont a város másik felében élek jelenleg de szerintem mindenképp elnézek majd. (a Kovács Áron amgy is nagy kedvencem hihi:))
Ez nagyon jónak ígérkezik :) köszi!!!
Iszonyú jó színek lesznek!!!
a padlizsánnak nagyon örülök, ill. bordónak. Nagyon szeretem ezeket a színeket.
Na kaptunk ismét árut. Barna, sötétkék, padlizsán szín, világoskék, meg ilyen nem is tudom... bordós árnyalatú cuccok jöttek. Meg még mályva blúz...
Én hallottam egyről, nem tudom divatbemutató lesz-e de hajvágó show meg ilyenek tuti:)
szepsegforum.com/nyitolap itt megtaláljázok az infókat róla, ott lesz a hajas is pl:)
hát én a nyáron találkoztam ilyenekkel ott leginkább csak az őszi kollekciókat mutatták be. Eléggé jók voltak. Meg lett volna egy a nyár elején ami fodrászat sminkelés és divat terén is lefedett volna mindent csak az valamiért elmaradt :S
Sajna mostanában nem igen tudok semmit, de engem is érdekelne valami.
Ismerem, meg használom is, mert van velúr csizmám. (Ezért sem kell mégegy;) De azért nagy hóban az sem véd, nem csodaszer...:-)
Lehet kapni impregnáló spayt. Időnként be kell vele fújni, és akkor nem engedi át a vizet.
Sziasztok, nem tudjátok esetleg milyen "nyílt" divatbemutatók vagy rendezvények lesznek mostanság ahová bárki ellátogathat? Így az ősz-előn biztos lesz, és kiváncsi lennék már egyre. (főleg hogy az ősz a kedvenc évszakom :))
Tehát nem veszünk velúr csizmát. ;-P
És foltos marad a sótól :(
Be. Meg nagyon kényes anyag egyébként is. A bőrt/műbőrt elég egy nedves kendővel áttörölni, esetleg egy kis cipőápoló.
De a velúr beázik.... :-(((
Ez a téma engem is nagyon érdekelne. 3 év itthoni gyereknevelés után nemsoká megyek vissza dolgozni. Jóformán csak 3 évvel ezelőtti darabjaim vannak (gondolhatjátok...), szóval teljesen új ruhatár kell. A divatot illetően teljesen nulla a tájékozottságom, úgyhogy nagyon várom a segítséget.
Annyi tudok, hogy az idén a velúr csizma lesz a divat, a cipőboltos csaj mondta. :)
Ha valaki piros párti és utálja a barnát úgysem fogja megvenni csak azért, mert most az a menő..:-)
Úgyhogy nyugodtan viseld a kedvenc színeidet, attól leszel különleges...! :-)
Hmmm.. zöld-barna, ez egyre jobb, mert valahogy a pink-világoskék nálam nem nyerő :)
A napokban hallottam a tv-ben, hogy a barna árnyalatai, főleg a karamell szín és e mellett az arany szín lesz az őszi divat.
Nagyon rendes vagy, köszi :)
még alig kaptunk -helyesbítés :)
Egy német márkaboltban -divatáru- dolgozom és most kezdték el küldeni az őszi árut. Még kaptunk, de ha gondolod, majd ha jön áru, beírogatom, miféle stílusok jöttek...
Jaja, műszőrmés mellényt kaptunk pl gyerekben. Na majd most kezdik küldeni az őszi cuccot jobban, majd néha, néha írogatok, mifélék jöttek :)
Milyen kollekció? Üzletbe dolgozol? Milyen fazonok vannak? Én sajnos egy vidéki kisvárosban lakom, az itteni butikról inkább nem írok semmit :(
szőrme,nah az jóó,van is egy nagyon jó kis műszőrme kabátom amit a Mangoban vettem :) Már majdnem kidobtam!Akkor marad!:)))
Én is! És nem is fogom hordani, mert undorító!!!
Mindenféle fajta szörmét utálok :S
Azt tudom, hogy a barna szín és a műszörme! A telitalpas csizma, az övek. Reggelibe láttam.
További ajánlott fórumok: