Szilveszter: Házi buli vagy szórakozóhely? (beszélgetős fórum)
Különben ezeken kívül,minden hol lehet ismerkedni!Én ismerkedtem már boltban,kocsmában,buszon,strandon,minden hol! :))
Múltkor a barátnőm ismerősének a haverjával!Nah...:DD
Szia magic!Huhh de régen láttalak én itt!:)))
Jól vagy?
Én mindkettőt szeretem,csak buli legyen! :))
Dizsiben sok a tinilány!Normális nő oda nem megy ismerkedni!:S
Manapság a fiatalok nincsenek jó helyzetben, hiszen ismerkedni kevés helyen tudnak. Drágák a szórakozó helyek, és legtöbben, akik megtehetik, hogy ilyen helyekre járjanak "fura" felfogásúak.
A házibuli jobb szokott lenni, de ott szinte mindenki mindenkit ismer, igy ismerkedni nem kell.
Igen mennyiség és minőség....A szórakozó helyen vannak sokan azaz mennyiség van, de vajon milyen minőségűek? A házibulis társaság majdnem biztos az a minőség, amire szükségünk van, de ott pedig a mennyiséggel van a baj.
Hol vannak a régi klubbok, ahol tényleg lehetett ismerkedni...
Nekem inkább a Discó jön be:)
Amúgy mindkettőben lehet ismerkedni,ami nem baj!:)
egyátalán nem baj,h ismerkedsz
csak így fogod megtalálni a megfelelő személyt a számodra :)
Kérdeznélek Titeket:
házi buli ikább beszélgetős buli, míg egy disco meg az ismerkedősdi. Persze házi buliban is lehet új ismeretségre szert tenni. Jól sejtem? :)
Egy barátnőm szerint én állandóan ismerkednék, baj ez szerintetek? Kéne valami normi lány. :)
Ő könnyen beszél még csak 25. Igaz, Ő se találja a megfelelő pasit. De engem állandóan azzal piszkál, hogy görcsösen ismerkedem. Ennyire baj, ha szívesen beszélgetek lányokkal, s ezáltal ismerkedem??
További ajánlott fórumok:
- Gyerekes anya férj nélkül bulizhat szórakozóhelyen?
- Van itt olyan, akit még nem hívtak sehova bulizni Szilveszterre?
- Csajos szilveszteri buli!!! Senki ne maradjon otthon!
- Két meghívást kaptam. Melyik szilveszteri buliba menjek?
- Budapesten melyik szórakozóhelyen (pl. söröző) van lehetőség külön termet bérelni szülinapi bulihoz?
- Online szilveszteri buli!