Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom. (beszélgetés)
Sziasztok!
Szigethalmon lakom, van egy 4,5 éves kislányom. Most kezdi az ovit és véleményt szeretnék kérni a narancsárga oviról és a narancsliget magánoviról.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Szia. Olyrégen írtunk, hogy azóta én már kiszálltam a Szigethalmi ringből. A naplómban leírtam, hogy elköltöztünk. Most már Harsányból írok, a szüleimnél lakunk. Jól vagyunk, Alexának 12 foga van, 8 hósan felállt 10 hónapos sem volt és elindult. Mi már 14 hónaposak vagyunk, azaz Alexa. És felforgatja a házat egy pillanat alatt. Nagyon zsivány lány lett belőle... Krisz pedig itt is ovis lett, miután átköltöztünk, másnap bementem bejelentettem, és fel is vették hétfőtől jár oviba. Színeznek, rajzolnak, ragasztanak, játszanak, és a lényeg, hogy jövöhéttől már egésznapos lesz. Én még itt sem pihentem ki magam, de igyekszem. Egy költözés nem olyan kis dolog, hogy már készen legyünk...kb két hete költöztünk ide.
Ja és boldog új évet neked is :))mrsa
Sziasztok! Anyám, boldog új évet nektek! Jó rég nem írtunk már. :(
Hogy vagytok? Mindenkivel minden ok?
Mi tegnap 7 hónaposak lettünk, rohan az idő.
Ha van kedvetek, nézzétek meg:
Powerpoint dia
Puszilunk mindenkit!
Lili és anyukája
Ui: Ha gondoljátok, trécselhetünk Skype-on, mrs.a4 az azonosítóm.
Használt dolgok jó áron, közvetlen a tulajtól.
Hasonlít a turira.
Nem sréhen a suliban....ha jól tudom.
Az tuti, hogy valami szakközép és általános egyben.
Ma kaptam sms-t egy ismerőstől, hogy dec 12.-én 9-12-ig lesz.(ekkor Dunaharasztin is tartanak börzét)
De most szombaton pedig Szszmiklóson lesz.
Nagyon szépen köszönöm!
Remélem sokáig tart, mert előtte még vizsgára kell mennem.
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni, hogy mikor van a tiszti klubban bababőrze?
Köszi
Csenge
Szigethalmiak sziasztok,
....érdeklödni szeretnék, hogy valaki lakik-e a kisfaludi utcában?
:DD nem keresünk, ajánlunk :DD
mert költözünk, de ezt vagy kiadjuk vagy el...ha vkinek kell, akkor szóljatok, meg lehet tekééénteni, mindenféle megoldás születhet :)
édesmandula... akkor lassan babázás láthatáron... :))
mi is albiban vagyunk... nehéz jót és olcsót taláni..miért kerestek albit?
Igaz én már Miklósról írok, de benézek ám hozzátok...:))
További ajánlott fórumok:
- Békési kismamák jelentkezzetek....
- Ha Szverldowszkban vagy környékén élsz jelentkezz légyszíves, nagyon fontos lenne
- Szoptatós kismamák! Nálatok is jelentkezik az állandó éhség, szomjúság? Normális állapot ez?
- Komárom-Esztergom megyében élek Tatabánya környékén hol tudok jelentkezni Avon tanácsadó nőnek?
- Milyen támogatás illetve kedvezmény jár kismamáknak, ha főiskolára jelentkeznek távoktatásban?
- Kápolnásnyék és környékén élő kismamák