Sziget 2011 (beszélgetés)
szia
szerda volt az első nap és kedd az utolsó
Sziasztok!
Pénteki vagy szombati napijegyet keresek,ha valaki megválna tőle kedvezményes áron kérem írjon.
Eladó egy hazamenős sziget bérlet 40.000 ft-ért. KIEGÉSZÍTÉS: SZAKMAI (Staff/crew/artist) BÉRLET.
Érd: Tel: 20/274-0013
Eladó egy sziget hazamenős bérlet.
Ár: 40.000 ft, eredeti ára: 46.000 ft.
tel: 20/274-0013
Sajnos nem!
Azt hiszem 2008-ban volt először a Kaiser Chief a Szigeten. Öket nagyon megnéztem volna, de senkit nem érdekelt a zenéjük a környezetemben:-(
mindent ami a nagyszínpadon volt, mivel előtte dolgoztam. :-)
ami nem koncert volt, az testfestés, jóga, afrika sátor, stb...
passz...gondolom perc áráért küldheted el az smst, nem tudom :-D
de amgy nem csak koncertek vannak, van kézműveskedés, meg minden klassz dolog. neten nézd meg a programokat
1996-Prodigy.
Amit most megnéznék: Manic Street Preachers, Kaiser Chiefs, The Chemical Brothers, Lajkó Félix, Zagar,
Lostprophets.
Hirtelen ennyi, de még nem néztem át teljesen, hogy kik jönek.
Nézegettem, de igazság szerint az egész héten ez az egy koncert az, ami érdekel. :(
Tulajdonképpen az volt, hogy a megdonálcban van az a reklámpapír, aminek a másik oldalán a kalóriák vannak - tudjátok - és azon volt, hogy mi lesz a progam. És az is rajta volt, hogy vegyek "perc alapú jegyet", amit én ott úgy értelmeztem, hogy annyit fizetek, ahány percet vagyok benn, vagyis egy koncert árát, ha csak annyit vagyok benn. - - De, itthon, amikor megnéztem a neten, kiderült, hogy ez azt jelenti, hogy sms-ben lehet jegyet venni... - amit viszont nem tudom, miért neveztek el percalapú jegynek, mivel köze sincs a percekhez az sms-nek...
Erről tud valaki valami értelmes infoval szolgálni...?
Én rengetegszer voltam.
Az utóbbi években már csak 1-1 napra, előtte még kinn is aludtunk.
Sztem, már nem olyan, mint régen volt :(