Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy az úgynevezett : szemrebegés mitől, hogyan alakul ki? Kellemetlen. Vitaminhiány? (tudásbázis)
Köszönöm a kommenteket :) akkor megyek boltba :(
Mindenkinek napsugaras szép napocskát, kitartást a hétköznapokhoz, /mindjárt itt a 7 vége hurrá..../
A luteint írd be a Google-ba, kielégítő választ kapsz majd.
Kalcium és Magnézium jó pezsgőtabiban.
Talán még ajánlom a főtt répát a béta-karotin miatt (állítólag a főtt répából hasznosul inkább a béta-karotin, nem a nyersből), ebből állítja elő a szervezeted az A-vitamint. Mellesleg nyáron majd a napozást is jobban bírod tőle és barnább is leszel. :))
Sziasztok!
Magnézium + B6-ot szedj, az segíteni fog, nekem is segített..
Ez sajna látszik is, mert egyszer-egyszer meg
tudtam lesni a visszapillantóból :D /amikor álltam/.
Nem érte teljesen, a szemhéjad szokott, főleg annak külső széle rebegni?
Mert akkor elsősorban A-vitaminhiány lehet az oka.
A szemteke-rezgés (nystagmus) az teljesen más, ilyenkor a szemgolyó rezeg, az esetek legnagyobb %-ában vízszintes irányban.
Úgy keresd:
szemtekerezgés
Ezt tikkelésnek hívják. Azt olvastam, hogy lehet fáradtság jele, de azé is, hogy romlik a szemed.
Volt ahol írták, hogy valóban idegesség, feszülség jele is lehet, vagy kalcium-hiányé.
Mindenesetre szednék a helyedben magnéziumot, kalciumot, luteint.
És nem bámulnám most sem a monitort... ;)
Sziasztok!
Stressz+fáradtság+magnéziumhiány.Ha nagyon durva akkor orvos tud rá fölírni gyógyszert!De a legjobb a pihenés és a stresszmentes légkör!:)
További ajánlott fórumok:
- Nektek nem lenne kellemetlen, ha összetalálkoznátok vele?
- Kérlek segítsetek, van egy kolléganőnk aki nagyon kövér és nagyon büdös a szaga annyira kellemetlen nekünk. Hogyan tudnám közölni vele?
- Hogyan lehet kollégának finoman a tudtára adni, hogy kellemetlen nagyon a szaga?
- Hogyan hozzuk munkatársunk tudtára, hogy kellemetlen a szaga?
- Ti mit csinálnátok ilyen kellemetlen helyzetben?
- Kerültél már kellemetlen helyzetbe orvosnál kivizsgáláson?Csak én gondolom kínosnak ezt a szituációt?