Szexualitás 50-en felül (beszélgetős fórum)
Bő 4 éve nem írt senki se ide.
A fizikai fáradtság elveszi az energiát.
Mi ebbe a furcsa? Bizonyára munkája nem adminisztratív. Kertészkedés is fárasztó.
Bogyót nem kellene szedni rendszeresen.
Természetesen a Te döntésed (mikor mit csinálsz)!
Nekem is van véleményem a dologról .....
Más hozzászólásom azért nem volt mert a másik felet nem tudjuk "meghallgatni". Úgy lenne tisztességes melléállni vagy pálcát törni felette, ha ő is be tudna kapcsolódni, leírhatná hogy ő hogyan látja ezt.
:)
Like!
Végig olvastam a fórumot, s jókat mosolygok. Elárulom, párom is és én is 50-en felül vagyunk. S mondhatom, az én uracskámra is jelléemző az igen nagy szexuális étvágy. Amúgy is 2-3 naponta megtörtént a dolog, de most még inkább be van indulva. Persze ehhez hozzá tartozik, hogy ő külföldön dolgozik, s kb. havonta- másfél havonta tudunk találkozni. Szerintem Ti is el tudjátok képzeli, mi megy ilyenkor nálunk. :) Komolyan mondom, 2 nap után már mozgni is alíg bírok. Régebben ő is próbálkozott kék tablettával, de hamar leállítottam, mert biztosítottam a felől, hogy neki nincs még erre szüksége. Azt szoktam mondani, nem kopik, csak edződik!
Egyébként nagymamámnak volt egy tanácsa annó részemre a férjek működéséről: teli has, üres zacsi :)
Ritkán ugyan, de azért előfordul nálunkis, hogy valamiért elutasítom. Ilyenkor megígérem, hogy bepótoljuk, s kutya kötelességemnek tartom, hogy ezt meg is tegyem. S még egy szösszenet: 30 éve vagyunk együtt, s bár néha terhes a sok szex, de büszke vagyok rá, hogy még mindig kellek neki.
Szeretek szexelni..
mondjuk..mindig is szerettem..még nem csökkentem ebben az ügyben..:))
Vannak itt valami topikok "élet 60-70 után"
HA egyszer lesz energiám belekérdezek már, az ott folyó pletyi ellenére, hogy is állnak ezzel a témával:)
Semmi sértés
csak korrigáltam, hogy nem jellemző statisztikusan, hogy tudományos legyek
Hány 50essel vizsgáltad ezt a helyzetet? :)
Te csak tudod akkor. Nem akartam ő hímségedet megsérteni.
Nem mindenki egyforma, ami Neked nem megy, másnak még mehet.
Egy jól karbantartott ötvenes, simán akár naponta is kívánhatja a szexet. "
Ez a gondom
Mintha ez lénne a természetes
Nem az!
Lehet hogy előfordúl, lehet hogy te is tapasztaltad, de ne terjeszd úgy mintha ez általános és elvárás lenne
És mivel férfi avgyok , jobban tékozottabb vagyok ezen a vonalon
Én nem haragszom, nem értem mi a gondod.
Te leírtad a saját, én meg a magam véleményét, nincs ezzel gond.
Tudod, kinek a pap, kinek a papné....nekem a fiuk.
Addig örülj amig kivíván , még ha gyógyszer segedelmével is. Ez kell a lelkének, hogy ő még "kemény " férfi
Egy férfi az élet egy területén sem tud érdemben teljesiteni, ha nincs rendben a szexuális élete.
Nem egy topikban sírnak a nők hogy naponta hetente havonta évente csak egyszer-kétszer, te meg düdörögsz hogy akár naponta is
A férdi szervezet igy működik, akár kiegyeztek vele akár nem
Egyik lerobban 70 évesen, másik már 40-esen is lankad
Tud bármelyik tenni róla? Nem!
Tudtok tenni róla? Nem!
Akkormeg?
Már +bocsás de hülyeségeket terjesztesz
Lehet hogy azt gondolod magambol idulok ki, de valóban a hasonló korú környezetembol
(((Azért kb.16.30-tól itt üldögélsz a gépnél!)))
Csak úgy zárójelesen .....