Szexmentes élet?Meddig? (beszélgetés)
Kár hogy a téma indítója már nincs.
Jó lenne tudni mi van vele, velük.
Szia!
Sajnálom a párod és rendes, hogy kitartasz mellette és szereted. Azonban nem szabad rólad sem megfeledkezni és az igényeidről. Próbálj vele beszélni, hogy legalább néha iktassatok be egy egy "szerelemes napot", alkalmat. Értem, hogy szereted és mellette állsz ez így természetes, DE ez nem mehet így a végtelenségig, hogy a nőiességedet így háttérbe szorítod. Megoldást kell találni. Talán beszélj egy orvossal.
Minden jót nektek!
Én semmi esetre sem hagynám el a páromat azért, mert beteg lett. Neked kell most támogatnod őt.
Ha gondolod tudok adni néhány tanácsot, ha érdekel írj priviben.
Kitartás:-).
Oké
Te egy nagyon jó ember vagy... a barátod örülhet hogy rád talált...
és biztos szeret is ő téged nagyon !!
Ja és mindenképp muszály mozognia.. gyógytornásztatni az izmait.. kezét, lábát.. stb...
mert ha nincs tornásztatva akkor sokkal gyorsabb a romlás...
akit említettem hogy eldeformálódott a lábai...azért volt mert nem engedte hogy a gyógytornász tornásztassa...és most már 40 évesen olyan stádiumban van emiatt hogy tolókocsiba sem lehet kitenni, kiültetni a srácot annyira deformáltak a lábai...
Szóval nagyon fontos a torna az izmoknak !!!!
Erre beszéld majd rá a párod !!
Szeretem nagyon!
Sajnos most mennem kell, ha nem baj bejelöltelek titeket, Dinussal kedvencnek.
Jó éjt mindenkinek, még visszanézek és addig is várom a tippeket, hogy mit lehet tenni még.
Ne is beszélj neki a betegségéről !! nem szabad !! úgyis teljesen el van kenődve miatta !!
A szexet meg próbál simogatással ráhangolni, csókokkal a testén stb... hátha így megjön a kedve hozzá...
Hu milyen emberek vannak, hogy képesek kihasználni egy beteg srácot ?? nincs lelkük..
Amúgy tudod milyen szörnyű érzés lehet ez neki a tudat, hogy ebből nincs visszaút.. és tudja hogy mi lesz vele !!!
Biztos nagyon okos, intelligens...
meggy, Dius (most így egybe válaszolok nektek)
hogy miért nincsenek barátai?
Nem szereti ha kihasználják.
Nagyon ügyes, tehetséget, okos.
Nem akarom fényezni, de nem hiába írtam azt, hogy álmaim férfija.
Magas az intelligenciája, mindenhez hozzá tud szólni.
Sajnos munkát nehezen talál, pont az SM miatt és a minden 3. napos tompasága miatt, így nem nagyon jár társaságba.
Sok barátja volt, de pont a tehetsége miatt kihasználták és ő szakította meg velük a kapcsolatot.
(Nem akarom leírni, hogy mihez ért, mert félek felismer.)
És miért nincsenek barátok ??
Ő zárkózik el ettől ?? vagy a haverok koptak le a betegség megtudtával ??
További ajánlott fórumok:
- Lombik életre-halálra
- Felnőttként (kb. 30 évesen) milyen mértékben és meddig tűröd el, hogy a szüleid, a nagynénikéd, stb. beleavatkozzanak az életedbe?
- A szorongás, mint életem része. De meddig?
- Meddig tartott életed első komoly kapcsolata és miért lett vége?
- Elmúlt nagy Szerelmek, akik vagy így vagy úgy, de elkísérnek az élet útján... vajon meddig?
- Ti meddig gyűjtögettetek a kis életetekre?