Szex után szerelem (beszélgetés)
szerelem-szex
de van akinél szex-szerelem
van akinél meg szex-szex :D
Nálunk úgy volt, hogy barátság, majd szex és szerelem és minden rendben van.
Azért a szex eléggé alapja egy kapcsolatnak, és ha nem megy hát lehet elrontja a dolgot, így ha kellően szeretik és kívánják egymást miért is ne!
velem a legcsodálatosabb dolog történt e téren,rengeteg fiuval jártam,de egyel sem birtam lefeküdni,mert nem voltam igazán szerelmes,egészen 21 éves koromig!!!amire büszke vagyok:)))
kivártam még eljön a nagy Ö,jött is!az elsö alkalom gyönyörü volt,tele romantikával,érzésekkel....
Ö lett a férjem és büszke rám,hogy csak az övé lettem!!
Én személy szerint ha nem érzek szerelmet ,vonzalmat ,semmi szinalatt nem jöhet,nem jöhetett szóba a sex.Az egyéjszakás kalandok ,nem az én világom,igy nekem előbb szerelem kell,hogy sex is kövesse...
Egy nő sosem szabad elveszitse a női büszkeségét semmilyen téren!!!!!!
engem a környezetem nem annyira bíztat, sőőőt..:)
persze nem kezdenek el erőnek erejével lebeszélni az ügyről - tiszteletben tartják, hogy az én életem, az én döntésem (és az én vergődésem..:))
véleményt természetesen mondanak, de ilyen esetekben zömében csak annyit szoktak, hogy ők máris utálják az adott pasit..:)))
most egyébként sem tudok mást csinálni, mint várni - decemberben jön haza legközelebb, kíváncsi vagyok mi lesz élőben (bár már kezdem ismerni a forgatókönyvét ezeknek a taliknak..)!
msn-en és emailben nem akarok lelki életet élni, mert tuti én húznám a rövidebbet...de lehet, hogy így is!
Hidd el, tökéletesen megértelek, ahogyan a kis lököttet is. Bármennyire is bátorít és biztat benneteket a környezetetek, sajnos ezeket a dolgokat nektek kell végiggondolni, a döntéseket nektek kell meghozni és bizony a következményeket is nektek kell vállalni.
DE: a szíved mélyén te is érzed, hogy mit várhatsz ettől a kapcsolattól. Úgy értem, minden külső vélemény nélkül. A szerelem dolgában pedig az ész nem mindig bölcs tanácsadó. Én azt mondom, hogy várj, és ne zárd le addig, amíg nemcsak az eszed, de a szíved is kész meghozni egészen biztosan ezt a döntést. A szerelem bizonyos szempontból szenvedés is, és mindig az szenved, aki jobban szeret.
Londonban.. ismerős helyzet, nem..??:))
sztem ez az ügy is hasonlóan jár majd, mint a Tied annó...
asszem egy cipőben járok a barátnőddel... kegyetlen sz*r érzés, én is jól belekeveredtem érzelmileg - bár az én esetemben a távolság (úgy 2200 km..) miatt nem is lehetne a sráctól mást várni (és ha több eszem lenne, nem is várnék)! csak ugyebár nőből van az ember lánya, tele álmokkal-vágyakkal, idilli életképekkel.. ő meg kb. 1-1,5 év múlva elvileg hazaköltözik...
viszont addig, ha esetleg elkezdeném feszegetni a "minek nevezzelek?"-témát, akkor a távolság mögé magabiztosan el tud úgyis bújni... (és még igaza is lenne...)
a barátnődnek is le kellene zárnia azt az ügyet, mint ahogyan nekem is a sajátomat! csak ezt mindig könnyebb belátni, mint megtenni...
A szerelem komoly szó. Én már szerelmes voltam a páromba, amikor szexuálisan is együtt voltunk, viszont ő még nem, csak később szeretett belém. A lényeg, hogy belémszeretett.
De egyetértek az előttem szólókkal: én is láttam már példát az esetek sokszínűségére. Van egy kedves barátnőm, aki már 6-7 hónapja együtt van egy fiúval, és szerelmes a fiúba. Rendszeresen találkoznak, eljárnak ide-oda, szeretkeznek, együtt alszanak, de a srác még azt sem hajlandó elismerni, hogy együtt járnak. Akkor most hogy is van ez?
Szerintem a részeg ember gátlástalanabb, könnyebben kimondja, amit gondol. Van olyan ismerősöm, aki csak akkor beszél mélyebb dolgokról, ha már ivott. Nem irigylem, mert könnyen lehet alkesz.:)
Hát én már találkoztam minden félével, szerintem minden ember és minden kapcsolat más..
Hát... Akkor mi sem voltunk éppen józanok, amikor az első eset történt, de már akkor megmondta nekem: A kisgyerek és a részeg ember mondja meg az igazat.
Hozzáteszem, azóta is kételkedek ebben,de elképzelhető, hogy van benne valami.
Hát igen, ilyen is van! Bár ritka, de van.:)))
Egyszer egy részeg férfitársaságban erről beszéltek a srácok-mintha ott sem lennék-és ott azt mesélték hogy egy jó szex után ők szerelmesek. Mondjuk meg van a véleményem róluk, szerintem eléggé érzelem hiányosak, de ilyet is hallottam!:)))