Szex a szülés után (beszélgetés)
Habár némelyik friss apukát lehetne éppen megsütögetni is. :D
Ami a lényeget illeti, igazad van, de a frissen sült inkább éttermi kategória. Biztosan az újsütetű apukára gondoltál. 😄
Vannak férfiak, akik nem igen tudnak mit kezdeni a nagyon picikkel.
A férjem is és az öcsém is úgy a gyerekek három éves korától élvezik igazán az apaságot, amikor már rendesen beszélnek, és bírnak rendesen mászkálni a gyerkőcök.
Hát pedig elég pihentető.
Fiatal párokat látok, akik egymás mellett ülve telefont nyomkodnak. Egy frissen sült apuka miért nem a gyerekével is foglalkozik?
Miért ne, ha az pihenteti?
Ilyenről már én is hallottam, de nem tudom hogy ebben van-e igazság. Az tény, hogy sok nő miután anya lesz már a párjával szemben is inkább anyaként viselkedik ahelyett hogy nő lenne.
Ettől függetlenül, csábítsd el, légy kihívó, vigyél valami újat a szexuális életetekbe. Nem kell nagy dologra gondolni, egy szexi cucc, játékszer, egy váratlan helyzet stb. Gondolom ismered a párod, tudod, hogy mi az aminek nem tud ellenállni.
Ha fáradt lenne akkor nem a mobilján internetezne szerintem.
Ha eddig minden oké volt, és négy hónapig nem volt bekattanva, nem gondolnám, hogy ez van a dolog mögött. Más okot keress! Lehet, hogy tényleg fáradt. Vagy valami baja van.
Én ilyet el nem tudok képzelni.
Nem tudom mi a baja a párodnak, de szerintem jobb lenne, ha tőle kérdeznéd meg...
Szerintem, ha erről lenne szó, akkor az a hétvégi egy közeledés sem lenne.
Elnézést tényleg nehezen van megfogalmazva. Igazából nem értem miért nem kívân a párom mindig azt mondja fáradt az utóbbi 2-3 hétben ami szerintem csak kamu. Állítólag van olyan, hogy amikor már a feleség anya lesz akkor azt a férj nemtudja kezelni és a nőben nem a nőt hanem az anyát látja, anyát pedig nem lehet kíváni. Akik ilyen helyzetben voltak azok érdekelnének, hogy sikerült megoldaniuk ezt a helyzetet.
Szia.
Bocsi, de ez értelmezhetetlen.
Szerintetek lehetséges az, hogy eddig folyamatosan kívánta a szexet most pedig hirtelen csak hétvégén egyszer amikor nem dolgozik? Megcsal??? Nem akarok féltékenykedni főleg amíg nem tudok semmit pláne nem, azzal csak rontók még jobban a kapcsolatunkon.
Volt olyan akit jóval később például a gyermekük 4 hónapos korától nem kívánt a párja, addig viszont kívánta. Olvastam,hogy van olyan, hogy a férfi az anyát látja a nőben és így nem kívánja. Van olyan, hogy a gyerek 4 hónapos korâban jön rá, hogy a párja anya? Ti hogyan oldottátok meg ezt a helyzetet?
További ajánlott fórumok: