Vanessza7, Pimkie! Köszönöm a bókot a családom nevében is.
A kívülről látható szépség köszönhető a jó géneknek is, de fontosabb, hogy belül rendben legyen minden. Mi odafigyelünk erre: a lélekápolásra, a belső harmóniára. Talán ez sugárzik rólunk...
Valahogy úgy van ez, mint az intim tornával: kívűlről nem is látszik, mikor csináljuk, viszont ha jól csináljuk, van hatása! :)
Én azt elhiszem,de nem csak a korom miatt nincs szükségem rá!Egyszerűen ilyen "alkat" vagyok!Nincs velem szex terén semmi gond sem,mégis...nem mindig kellemes hidd el!
Tudom, Kriston Andrea könyve alapján is meg lehet tanulni autodidakta módon, de ha már megszervezék nekünk itt helyben a faluban, akkor gondoltam, nem hagyom ki. :)
SZiasztok! Én ma este voltam az 1. intimtorna foglalkozáson (még 9 alkalom hátra van), és én is szeretném majd hasznosítani a tanultakat - akár szex közben is. ;) Valahogy úgy, ahogy Ti...
Arra lennék kíváncsi, hogy aki intim tornázik az hogy hasznosítja egy együttlét alkalmával a tanultakat?
Én részemről időnként szorítom meg jobban a hüvelyemen és akkor egy 10- 15 mp úgy tartom aztán ezt ismétlem közben. Ezt persze nem számolom közben csak úgy jön, de kíváncsi vagyok aki alkalmazza az intim tornát szex közben az is így csinálja e?