Szex autós macával férjként (beszélgetés)
Igen ez igaz egyet kell vele értenem:-) abban az esetben bukik le, ha a nő akivel lépett többet akar, és bizony mi nők mindig többet akarunk.
Sajnos az is tény katus, hogyha a te férjed kell egy nőnek akkor az a nő megfogja szerezni.
Szép mese és egyebek,csak a sör reklámban van.
Úgyhogy bízzunk benne sosem botlik egy némberbe:-)
Ugyanis minden férfi elvihető ahogyan minden nő is.
Nem kockáztatná és kockáztatja..de előbb utóbb minden titok kiderül.
Viszont van az a kemény 5%-pasikba..szóval én nem azt írom most neked, de téged is megcsal az urad..áhh dehogy ne is csaljon soha!
Minden nőnek azt kívánom és magamnak is hogy abból a kemény kb 5%-ból sikerüljön kifognunk az aranyhalat, csak sajna néha megeseik hogy csak hisszük és mellé nyúlunk.
Férjnél még nem vagyok, megcsalni csaltak már meg és nem sex miatt, váltig ezt állítják nem is érzelem egyszerűen nem volt és sosem lesz a miértre válasz!
Mindig is lesznek olyan pasik és nők akiket hajt a vérük.
A nőkben az a dicséretes nekünk kell hozzá érzelem a pasinak csak lehetőség:-)))
Véleményem kedves erősebbik nem: Ha ti nem lennétek mi sem..és nem is értem a pasik miért is nem állnak az út szélén?
Arra van kereslet amire igény:-)
A világ sex központúvá vált..még akkor is félre lép valaki ha otthon boldog házasságban él..amit nem tudunk nem fáj és bízni kell:-)
Ez nőkre és férfiakra is igaz!:-)
Ilyen ez a nagybetűs!:-)
Azt mondják a feleség a legdrágább k...
:-)
Akit szintén pénzelni kell. :)
Sőt...
Mint az elektromos készülék használati utasításában:
"A készülék nem ehetö!"
Jé!... :-/
- 5-ért mit vállalsz?
- mindent
- akkor szállj be, megyünk betonozni!
Jaa, hat mi itt azt gondoltuk, hogy te vagy a ferj...
Akkor visszavonom a szemmelverest :D
További ajánlott fórumok:
- Érdi tragédia.... Mi a véleményed erről a hírről? Iker babákat gázolt egy autós:(
- A férjed autós táskájában találsz egy díszes női hajkötőt. Mit teszel?
- Ilyen esetben feljelenthet az autósiskola?
- Chevrolet Lasetti problémám van, tudna egy autószerelő segíteni?
- Szerintetek mennyire veszik figyelembe az autósok, ha látják, hogy "baba az autóban" matrica van egy kocsin?
- Multi Macával vagy más macakészítménnyel kapcsolatban van valakinek negatív tapasztalata?