Szerintetetek mi lesz Lagzi Lajcsival? (beszélgetés)
Fénykorában bizoy eladott ő ennyi lemezt, jobban mondva kazettát.
Emlékszem még, mikor a Zsiguli hátuljából árulta a kazettákat a Sió Áruház előtt.
2000 db az aranylemez, 4000 db a platina hazai pop műfaj esetén
Nézd, mindenki ártatlan, míg a bíróság jogerősen bűnösnek nem ítéli...
Az ártatlanság jelen esetben jogi fogalom részemről.
Amúgy ebből kimosni és a kimosáshoz asszisztálni pofátlanság, hacsak valóban nem követte el. Bár ez a verzió nekem nagyon nem hihető, még úgy sem, hogy tudom, mennyire megbízható hírforrás a blikk és társai.
Van abból pénz bőven, ha más nem eladja binárisan akárcsak ez a kis hülyegyerek, aki csak Minecraftozik, videóra veszi és föltolja a jutyúbra.
Bocsi!
Én is így vagyok ezzel...
Egymillió lemezt?
Nah az szép is lenne, ha megteszi, valami nagyon nagy kitüntetést érdemelne!:-)
Nincs már lemez, válságban a zeneipar (most hirtelen nem is tudom, mennyiért jár aranylemez...5000 vagy 10 000 eladott példány után?), mindent a netről töltenek le illegálisan, mert a zene a zenefán terem...
Amúgy az ifjabb generáció azt sem tudja, ki az a Lagzi Lajcsi, Kis Grófo a menő manapság, meg Jolly meg Pixa...
Lecsukják, hogy megmutassák a világnak = nekünk, hogy nincs kivételezés.
Majd egy-két hónap múlva "jó magaviseletért" (=kellően tejelt mindenkinek) harmadolják-tizedelik a büntetését, először csak átváltják házi őrizetre, utána pedig már az sem lesz...
Valahogyan, mint Sthol András, és hasonlók...
Mi lenne? Elítélik, ha bűnös, ha nem, az, akkor nem.
Ha elítélik, valószínű, hogy becsukják egy időre, aztán kiszabadul és él tovább.
Lehet, hogy könyvet is ír majd, mint Ambrus Attila, vagy Damu.
További ajánlott fórumok:
- Van kedve valakinek mától velem együtt diétázni? Szerintetek hatásos lesz ez a diéta, amit kigondoltam magamnak?
- 160, -Ft=1 CHF Szerintetek lesz ebből valami? És mikor?
- Segítsetek, lagziba mennyi italt vegyünk? (részletek az 1. hsz-ben)
- Vegetáriánus lagzi
- Ha te a barátom / ismerősöm lennél és meghivnálak a lagzimba ami koránt sem szokásos, mit szólnál az alábbiakhoz...?
- Ti meghívnátok így is a lagzira?