Szerintetek vissza tud nőni az évek óta vékonyra szedett szemöldök? (tudásbázis kérdés)
ha minden este ezzel kened be a hajadat, akkor jól gondolom, hogy minden nap/reggel hajat is mosol? vagy hogyan tudod megoldani ezt?
Szia! Igaz tényleg.Mi anyukák a kórházban császármetszés után ezt kaptuk hashajtó gyanánt:D:D:D ÉS hatásos:DDDDD
Aham értem.Csak mert amikor kértem megkérdezte a nő h tudom-e h hogyan kell használni...mondom persze:D és anyum itthon mondja h ez hashajtó:D elég vicces volt:)
Igaz! Most már kevésbé elterjedt, mert mindenféle szereket lehet kapni erre a célra, de régen kb. olyan volt, mint a kamilla tea, a pálinka meg a sósborszesz. Mindenre azt ittak, kentek, meg öblögettek vele.
de amúgy az igaz h ez az olaj hashajtó?:D:D
Én is javaslom a Ricinust :O)
na vettem ricinus olajat:D kíváncsian várom a hatását :P remélem bejön:)
Szerintem is vegyél ricinus olajat. Én is azzal növesztettem vissza a szemöldökömet, pedig nekem az egész ki volt szedve, szempillára is jó. Nekem már nagyon szépen visszanőtt, még a végének sűrűsödnie kell, csak pont elfogyott az olajom.
jaja.Holnap veszek is:) aztán kenem ezerrel:D mindenképp vissza akarom növeszteni mert ez nem áll jól:S
Szivesen nincs mit, kb 300-400 forint 100 mili,de ha csak a szemöldöködre akarod kenni akkor elég 30 mili is.Minden este lefekvés előtt szoktam kenni,a szempillám már visszahajlik annyira hosszú,pedig pár milis volt a szemöldököm is vastagabb,nagyon vékony volt az íve.
Egy próbát megér,hátha nálad is használ.
Óóóó de jóó:) köszi szépen:):)
Szia!
Ezt pont ma írtam egy másik topikba ide is bemásolom:
Szia!
Én ricinus olajjal kenem minden este már 2 hónapja, és olyan helyen is kinőttek a szálak ahol már 25 éve nincs, mert anno 8 éves koromban mandulaműtét után kihullott.
A szempillámat is ezzel növesztem. Van kép a naplómban valahok közép tájpn, hogy mennyit nőtt 3 hét kenés után.
Gyógyszertárban lehet kapni az olajat, ha valakit érdekel.
Van olyan nő a környezetemben,akinek szinte mindig egyforma szép a szemöldöke. csodálkoztam is, hogy mindig van ideje ,pénze ,és kedve kozmetikushoz járni. majd kiderült ,hogy nincs is sz.-r, csak rajzol magának:). De nem tudom, az sose mázolódik el,nem merem megkérdezni.?)
Nekem is ilyen :)))
Bár én örülök neki, így mindig kitudom szépre szedni. Régebben pl. nagyon vékonyra szedtem, de mostmár olyan szép természetes :)
Hát igen:D nekem elég gyér pedig nem vagyok idős se:P:D
De jóóó Neked! Inkább ilyen legyen, mert majd évek múlva is lesz még szemöldököd.
Nekem az a bánatom,hogy erős szemöldököm van.Hiába gyantáztatom,nem elég,hogy fáj, ugyanúgy visszanő nem sokára. Ha csipesszel szedegetem ki, akkor is. Pedig látszik a fekete töve is (szőrtüsző,vagy hagyma:)) )Viszont egy előnye is van: festetni nem kell:))
Nekem hamar visszanő sajnos, de én is ismerek olyat, aki egyszer szedette ki, és több, mint tíz éve úgy maradt neki!
Okés:)festésre úgyis gondoltam mert világosabb mint a hajam:)
Egy próbát megér a visszanövesztés. Talán elég sűrű és erős, hogy megint a régi legyen. Kezd el visszanöveszteni, aztán mikor nőni kezd menj el kozmetikushoz szerintem és találjatok ki egy formát a teljes vastagságával. Be is festhetitek, mert úgyis befogja a őröd és kevésbé látszik, hogy növeszted visszafelé.
:D majd csak kibírom valahogy azt az időszakot amikor csúnya:D régen pedig tök szép volt:(:(
Nekem bezzeg visszanő és minden hónapban irány a kozmetikus, vagyis 3 hetente. De a színe bezzeg olyan világos, hogy festetni kell. :D Akár ne is lenne. XD
..dehogy igénytelen.. -most úgyis a természetes szemöldök a "divat"
..ha annyira igénytelennek érzed, először ne hagyd az egészet beerdősödni, csak "soronként":D
tetováltatni meg nem akarom...nekem az nem tetszik:s:(
Nekem sem nő vissza rendesen.:(
Hát nekem meg olyan, hogy látszik az eredeti vonala-.- szóval kiszedem és amikor elkezd nőni látszik fölötte a vonal ahol régen volt...és elég sűrűn nő de nincs türelmem kivárni:D meg ameddig nem nő ki teljesen tök igénytelennek érzem:s nem tudom mit csináljak addig ameddig visszanő ha egyáltalán így lesz:D
Nekem ott, ahol szedtem rendszeresen, szinte egyáltalán nem nő. De ha szeded, látod, hogy honnan kell, ott nő.
További ajánlott fórumok: