Szerintetek veszélyes altatásban szülni? (tudásbázis kérdés)
Upsz, régen jártam már itt. :/
Köszi :o)
Sziasztok!
Már ideje volt visszaköszönnöm ide :)
Dec. 8-án megszületett a kisfaim. Lehet az ördög a falra lett festve, vagy csak éreztem és ezért paráztam annyira, de sürgősségi császár lett belőle...
Mindenki egészséges és már több mint 6 kg a kis prücsök :)
Jó babázást mindenkinek!!
:o)
Igen, tudom. :)
De a lényeg az, hogy ez mással is megtörténhet :)
szerencsés vagy :)
és a dokik is, hogy ilyen jól érezték magukat :)
Igen, anyukám is mindig azt mondja, hogy minden fejben dől el. :o)
Azon vagyok... csak a jó dolgokra koncentrálok és arra, hogy mi lesz mindenkinek a legjobb.
Én is altatásban szültem,de az én esetemben nem volt más választás,mert életveszélyben voltam.(Hellp-szindroma)
Miután felébredtem,nagyon fájt a vágás helye,és nem volt szülés-élményem,hirtelen alvás után anya lettem,és ezt is fel kellett dolgoznom.De mindenesetre hatásos volt az altatás,mert így nem volt szövődmény,én és a kisfiam is szerencsésen túléltük a vészes helyzetet.
Képzeld el a szülést :)
Hogyan szülsz...
Nekem bejött :)
ha véletlen rossz dolog jön be írd felül...nem ez így lesz (javítsd) és az elképzelés után többször játszd le fejben :)
Ez így van...
és ráadásként képzeld, hogy van akinek nem 12-öt hanem 24-et kéne így eltölteni...
Minden kérdésed felteheted az altatóorvosnak, hisz azért van ott hogy téged megnyugtasson.
És arról nem is beszélve, hogy mielőtt bármit aláírsz azért jó ha tájékozódsz!
Úgyhogy bátran a kérdéseiddel..., hisz a ti életetekről van szó.
Nyugodtan írj egy listát a benned felmerülő kérdésekről és ezeket tedd is fel!!!
Pedig van abba valami nagyon bizarr...:-)
Én örülök, hogy nem altattak.
Abban nagy szerencsém volt, hogy este szültem, így éjjelre esett az a 10-12 óra, amit vízszintbe kellett tölteni.
Ugyanez nappal....nekem maga lett volna a pokol.
szerintem sokkal jobb altatásban, mint gerincérzéstelenítésben szülni...
Mindkettőnek van veszélye, de a gerinc az jóval veszélyesebb...
Ha döntenem kéne biztos az altatást választanám, bár akkor a születés élménye kimarad, de viszont nem hallod amint a dokik csörögnek a különböző műszerekkel...:)
Persze, engem sem érdekel, a lényeg a gyerkőc.
Csak azért jutott eszembe az evés, mert minden altatást üres gyomorral és bélrendszerrel csinálnak.
Nekem nem adhatnak epit ha császárra kerül sor.
De szugerálom a tököst, hogy rendesen bujjon ki :)
További ajánlott fórumok:
- Végeztek valakinek altatásban bölcsességfog eltávolítást?
- Kolonoszkópia altatásban
- Gyomortükrözés altatásban?!
- Az én bébim csak hason hajlandó aludni, nem nagyon veszélyes ez?
- Az esti altatásba már beleőrülök, estére türelmetlenebb...
- Milyen gyerekekre NEM vagy legalábbis kevésbé veszélyes takarítószereket ismertek, használtok?