Szerintetek pénz vagy család? Avagy minek az anyagi jólét ha nem vagyok boldog? (tudásbázis)
A csaladot sose tudod elvesziteni!!!
En is hasonlo cipoben voltam annak idejen, es a jobb elet, illetve a magasabb kereset remenyebe koltoztem ki.Bar tudom hogy Amerikabol nem lehet csak ugy hazaugrani mint az EU-bol,de en azt javaslom csak kitartas.Amikor anyagilag mar stabil vagy nyugodtan hazamehetsz,addig is segitheted a csaladodat anyagilag,az internettel meg barmikor lathatod oket.
De en szemely szerint el nem tudnam kepzelni magam hogy az otthoni fizetesbol meg tudjak elni vagy a lanyomat egyetemre jaratni(bar meg az egy kicsit odebb van) de az en szemem elott csak az lebeg hogy most kell megalapoznom a jovomet,mert 40-50 evesen mar lehetetlen vagy legalabbis nagyon nehez
Hát 18 éves fejjel én ugygondolom hogy a család az sokkal fontosabb mint a pénz.
A család olyan örömöket nyujthat amit a pénz soha!!
Szerintem!
Attol hogy sok pénze van valakinek lehet boldogtalan hiába van meg mindene.
További ajánlott fórumok:
- Boldog vagyok, mert.......
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- Én vagyok anyagias?
- Belőlem táplálkozik a családom, de belül üres vagyok.
- Szép az arcom, de duci vagyok! Nekem nem jár már a boldogság?
- Elítélitek ha egy fiatal nő régóta keresi a boldogságot, egyedül van és egy idősebb érett férfi oldalán anyagi biztonságot és szerelmet kap?