Szerintetek mit jelent, ha egy pasi az SMS-szövege végét három darab ponttal zárja le? (tudásbázis kérdés)
De johet meg:). Csak azt akartam mondani,h ne old az energiad vmi olyanba,ami kilatastalan,s lemaradj egy konnyebben mukodo kapcsolatrol.
Azt hozzáteszem, hogy rajta kívül.
Csak nincs egy férfi sem ,aki érdekelne.
Ha igy van,akkor varj, de ne eld bele semmibe es ne kosd le magad neki,mert elszaladnak melletted az evek:). Ha akad mas, vagj bele egy kapcsolatba. Ez a ferfi,ha teged akar,ugyis lepni fog, vagy utal ra, beszel majd arrol,mit erez. Hagyd,h keressen, torje magat es meg ha nincs is sok ideje,meg fogja talalni a modjat,h talalkozzatok:).
Még nem volt alkalmam puhatolózni, ezt majd akkor, ha Salgótarjánba keveredik. Igazából a sors meg az idő majd eldönti, mi legyen, mert igazság szerint magam sem tudom, mit tegyek.
Ujabb kerdes:D. Azt ertem,h nem akarod megszakitani ezt a jo viszonyt, de ha a telefonalason kivul mas kapcsolattartasi eszkozotok nincs, akkor mit varsz, mit szeretnel,h tortenjen? Ha se talalkozni, se osszejonni nincs lehetoseg,mire szamitasz? Nem tapogatoztal az illetonel ugyanerrol?
De volt róla szó, csak sajnos nem nagyon van ideje, mivel ritkán jöhet el Dunakesziből, mivel olyan a muikája, hogy hétvégén sincs szabad ideje.
Nem vetette fel,h meglatogatna? Vagy h kirandulnotok kene vhova?
Az a helyzet, hogy ettől függetlenül meg tök jól megvagyunk, hol ő hív, hol én őt. Tehát a jó kapcsolatot nem akarom elveszíteni, ami kialakult köztünk.
Ha ugysem tudtok talalkozni,nem lenne jobb,ha inkabb nem is foglalkoznal vele? Jobb,ha addig lepsz ki a flortolgetesbol,mig nem fordul komolyra.
De ez egyértelmű, hogy fel akart szedni, csak hárítottam.
"Például. a furulyát nem hangszernek, hanem más értelmű dolognak vezette fel a flörtpróbálkozásaiban."
Hát ezt én nem tartom jópofa dolognak. :(
Talán nem igy kellene udvarolni.
Bár lehet én vagyok "öreg". nekem ez nagyon nem jönne be.
Az a helyzet, hogy nem tudunk, mert ő Dunakesziben van. De én úgy érzem, hogy tetszek neki, mert azért voltak már elég érdekes megnyilvánulásai. Például. a furulyát nem hangszernek, hanem más értelmű dolognak vezette fel a flörtpróbálkozásaiban.
Nem tudod megoldani,h talalkozzatok? Esetleg rendszeresen? Akkor kibujna a szog a zsakbol.
Mindig olyan, mintha ideges lenne meg gondolkodna, mit is mondjon, hogy mondja.
Telefonon szoktuk egymást hívni jobbára, nem sms-ezünk. Akkor is olyan fura a hanglejtése.
Hát, én csak női fejjel tudok gondolkodni, mivel nekem az van.
Egyébiránt azt gondolom, hogy ez a mondat azt jelenti, hogy számit valamiféle folytatásra, de rád bizza a döntést.
Tetszel neki, na! :)
Mielott mi osszejottunk a baratommal,szinte csak ilyen sms-eket kaptam, sok ponttal a vegen. Nekem ez mindig azt jelentette,h nincs befejezve a gondolat, talaljam ki en,mi maradt le:). Es mindig ott volt a mondanivalo mogott egy sor kimondtalan szo:). Szeptember eleje ota nem irt mast,h ez a regi uzenet fontos?
1000-szer:ölellek,csókollak
Egy születésnapi köszöntéssel kezdődött
A pali, akiről szó van 31 éves. Pár hónapja ő vitt le a pilinyi egyházmegyei találkozóra, mivel buszra nem gyűlt össze elegendő létszám. Összeismerkedtünk, és össze is haverkodtunk elsőre, mivel rengeteg közös vonásunk van. Azóta tartjuk a kapcsolatot telefonon is.
A helyzet az, hogy szeptember elején volt a születésnapja, és kedveskedni akartam neki egy kedves ajándékkal, így felköszöntöttem őt 31. születésnapja alkalmából. Ő egy ezt megköszönte, de nem tudom egyértelművé tenni, hogy mit akar valójában, mivel ezt az üzenetet küldte a megszólítás után:
"Nagyon szépen köszönöm. 1000-szer..."
Szerintetek ez mit jelenthet, ha férfi fejjel gondolkodunk?
További ajánlott fórumok: