Szerintetek, miért néz egy férfi egy nőt állandóan, ha nem szólítja meg? (beszélgetés)
És mit dolgozik?
Villamost vagy buszt vezet?
Nem valami plakáttal szemben szoktál te ülni?
Mostanában tele van a város reklámokkal, mindegyiken egy jó pasi issza a kávét (vagy teát, nem tudom) és közben nagyon néz.
És hol vagy?
Hol történik ez a bámulás, mert erre még nem sikerült válaszolnod!
Iskolában? Munkahelyen? Parkban? Buszon? Vagy hol?
Hogy találtad meg az fb-n?
Ha már megtaláltad, akkor jelöld be!
megis milyen helyzetben nez teged annyit ez a pasi, hogy szerinted allandoan, de megszolitani nincs ido, sem lehetoseg?
bemesz a munkahelyere, o nez par percig, es ennyi, errol van szo?
Hát ,én megérzem,ha valaki néz,és ez nem bemagyarázás,mert többször összeakadt a tekintetünk is.
A megszólítás az elég nehézkes ,mert legtöbbször ,amikor látom ő dolgozik. :(
egy pillanatra megerezheted, ha valaki nez teged, de nem orakra es gyakran. az mar inkabb belemagyarazas a reszedrol
nagyon azt akarod hinni, hogy mennyire tetszel neki es milyen jo, hogy ennyit nezeget. pedig normalis ember nem tesz ilyet
meg egyszer mondom, ha ennyire tetszenel neki, akkor mar keresett volna urugyet, hogy szobaelegyedjetek. ha annyi alkalma van bamulni, volt alkalma odamenni is
ez nem jelenti, hogy te ne tetszetnel millio pasinak. hanem azt, hogy ez a pali igy vagy ugy, de flugos, es csupan azert, mert kulsore neked tetszik, meg nem jelenti, hogy ne legyen ultragaz a pali
Sztem nem gaz :) Remelhetoleg, nem vmi aberralt fazon.
Ha mar ennyi ideje, akkor nyilvan jol latod.
Sok szerencset !
Ezt, hogy erted? Szerintem egy no erzi, ha egy ferfi "kedveli", viszont a fejebe valoban nem lathatunk.
Akarhogy is legyen, ha mar regota csinalja, akkor mar most terhes az illeto a viselkedesevel pedig meg el se kezdodott...
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Miért agyalnak a nők állandóan? (tisztelet a szerencsés kivételeknek) És miért nem agyalnak a férfiak?
- A férfi eddig állandóan közös jövőről beszélt, visszavesz és nem akarja, mi lehet az oka?
- Miért néz engem állandóan egy férfi, hogy ha mégsem akar tőlem semmit?
- Mostanában állandóan rekedt vagyok, félrenyelek és elmegy a hangom. Szerintetek mi lehet ez?