Szerintetek miért nem nők nyerik a legtöbb show-t? (beszélgetés)
A nők azért nem szeretnek viccelni, nhogy már kiröhögjék őket
Vv Éva ,és Szandika? nah ők vitték a showt
Mert általában show-tlanok
Nem tudom, hogy fogod kenterbe vagni Kulin Gyorgyot vagy a Roka Gedeont.
Miért pont a kőművest pécézted ki,szerinted az orvos a prof. nem nézi le az ápolónőt?
Egy pszichiátriai kezelést:)
BB Évi nyert. Kérdés hogy mit.
Szerintem is ez lehet a háttérben:)
Én is arra szavazok, hogy a fiúk nem küldenek sms-t.
Orvosok közt dolgozom, még a női orvosok felé is van lenézés, hiszen csak nők. Az, hogy te nem tapasztaltad egy dolog, attól még létezik.
A bunkók aránya minden társadalmi rétegben egyforma, a diploma csak jobb szakmát ad, mást nem.
Én még nem tapasztaltam olyat hogy diplomás emberek lenézik a nőket, az okos nőket elismerik az én környezetemben.A kőműves doplomával rendelkező építőmunkás lehet hogy lenézi az építkezésen dolgozó nőket,de nem szabad általánosítani!
Diplomás emberek is lenézik a nőket, ha épp seggfejel. Csak kifinomultabban éreztetik.
Rossz társaságba keveredtél!!! A primitív ,bunkó pasik nem ismerik el a nőket! Ha megnézed az egyetemek hallgatói összetételét többségében lányokból áll. Nőkbe csak a putrisorokon,a szennytelepeken, kocsmákban, és egyéb alja helyeken kötnek bele! Kerüld az ilyen helyeket!!!
Hát basszus :DDD azért a csillagászatot érdekes összehasonlítani a katolikus egyetemmel :DDD
Igen, a katolikus vallás nem igazán tolerálja a nőket :DDDD Egy árva női papot se fogsz találni :DDDD
Azt a sok evezredes berogzulest, hgy a "nok csak a masodikok", eleg nehez torolni ill. inkabb a helyere kell rakni.
A primitivebb pasiknak ez sosem fog menni, mivel vkin kiakarjak elni magukat ugymond, es amig ezt egyes nok el is turpik, meg van a generalas.
A masik oldalrol meg tenyleg nemi alapja is van, mert lehet X ffi, csupan ilyen ecceru nokkel volt korulveve, azt is megertem.
Akivel "uuuugy" bannak, sztem annak oka van, de ezt nehez kifejteni, irhatnek rola egy regenyt is, remelem, senki sem erti felre.
És persze a Planetológia érdekel a legjobban a Naprendszer bolygóinak és azok holdjainak tulajdonságait, belső felépítését, szerkezetét, valamint fejlődéstörténetét vizsgáló tudományával foglalkozik
Most fogok végezni a gimivel,és a Eötvös Loránd Tudományegyetemenre akarok jelentkezni
Katolikus egyetemről simán, beleillik a világképükbe.
Majd én teszek róla hogy leromboljam a férfiak irigységét ,ezért is tanulok ..
Aki a topon van az elismert. A youtube-on is találsz előadást magyar csillagásznőtől. Hol tanulsz?
De ennyire már nem borulhat el az agyuk, hogy csak ezért pénzt költenek...vagy mégis?
Én se. Drága. Erre még 1 forint is.
Hát én a csillagászat témáról nem tudok semmit, de pl katolikus egyetemről olyan pletyit hallottam, hogy a nők eléggé hátrányban vannak. De ez csak pletyi. De el tudom képzelni. Szomorú világot élünk, sz.ar az emberiség.
De nem olyan elismertek,mert mindenhol a férfi tudosokat részesítik előnyben
További ajánlott fórumok: