Szerintetek mennyire lehet tartos egy kapcsolat amelyben a no 38 a ferfi 24 eves? (beszélgetés)
Mi több mint három éve vagyunk együtt-és nagyon jól vagyunk!
Ezt kívánom Nektek is!
Ne foglalkozzatok mások véleményével!
Szeressétek egymást-és Örökké tarthat!
Párom előző felesége 15 évvel volt idősebb. És bár elváltak, a párom azt mondta, a korkülönbségnek semmi köze nem volt hozzá.
Gondolom, nem egy későn érő típus a párod, különben nem lennél vele már 3 éve.
Ne görcsölj a korkülönbségen, mert a végén azért romlik el a kapcsolat, mert bebeszéled magadnak, hogy "úgysem lehet tartós".
Csatlakozom azokhoz, akik azt mondják, nem korfüggő egy kapcsolat tartóssága....
Nyugi, és bízzál önmagadban, bízzál a párodban...
Élj a mának! Ne foglalkozz azzal, hogy mi lesz x év múlva!
De egy tanács: 38 évesen, ha még nincs gyermeked, ne sokat gondolkozz, ha megteheted, szülj egy babát!
Egy idősebb is elhagyhat/vagy idősebbet is elhagyhatsz!
Szerintem az esély ugyan annyi,mint a veled egykorúval.Nincs rá biztosíték,hogy a fiatalabbal is leélsz egy életet.
Kívánom,hogy legyél Vele nagyon boldog!
Javítás: hitem szerint...
Sajnos a google nem adott találatot.
Egy 24 éves komának még akár roppant izgató is tud lenni egy 38 éves nő. De sokat agyaltunk ezen amikor katonák voltunk! Ez persze hitam szerint nem tart örökké. Tíz év múlva 34-48 évesek lesznek a felek. Áhh! Lehetetlen! Persze sokféle ember van.
Befejezésül egy vers amely énekelhető is. A dallama itt van a fülemben, sajnos nem tudom megmondani melyik ismert nóta dallamával egyezik. Nagyapámtól tanultam.
Kinek ízlését, lelkivilágát sérti a vers, attól elnézést kérek!
Íme:
"Ha a kislány megöregszik,
hasra fekszik, úgy melegszik.
Csöcse lágyul, lyuka tágul!
Úgy műlik ki a világból!"
(Rákeresek a googleban.)
Na látod, nem az életkortól függ a megcsalás bár nem árt ha egy férfi kitombolja magát. Ha olyan beállítottságú, korához képest komoly, lehet tartós a kapcsolat.
Sok boldogságot!
További ajánlott fórumok:
- Lehet ebből tartós kapcsolat?
- Mennyire lehet tartós az a kapcsolat ahol azzal próbája magához láncolni egy nő a pasit hogy terhes lesz?
- 16 év korkülönbség ellenére lehet-e tartós a kapcsolat?
- Melyik lehet tartósabb, elmélyültebb kapcsolat? Szerelem, vonzalom első látásra vagy a barátságból lassan kialakuló szerelem?
- Sportoló fiú-nem sportoló lány kapcsolata lehet tartós?
- A tartós hullámmal kapcsolatban érdekelne minden: hogyan lehet és mennyiért? Lehet e venni hozzá anyagot?