Szerintetek megéri kenyérsütő gépet venni? (tudásbázis)
sztem nem hülyeség.
próbáltam...
szten nem éri meg.
tök felesleges vacak.
max első pár napban érdekes...
én kipróbálásra kaptam de vittem is vissza egy hét múlva. megvettem minden receptben levő sok szart és olyan trutymó kenyeret készített..tiszta galacsin volt.
erről ennyit.
sőt az olajsütőt is ilyen haszontalan dolognak tartom...
Az olajsütő nálam sem jött be, zabálja az olajat. Más módszerre tértem át.
A kenyérsütővel a szerelem két hét híjján egy éve tart...nem tudom ez mennyire fellángolás...:)de kezdetinek nem nevezhető.
Ti akik használjátok a gépet ,már régóta süttök vele kenyeret, vagy valóban csak kezdeti fellángolás?
Én is gondolkodom rajta hogy vegyek, de a legtöbb masinámmal úgy járok mint ahogy Ipari gázkészülék szerelő leírta. Utoljára egy hiper-super olajsütő végezte a szekrény mélyén. :(
Vedd meg inkább az olcsóbbat újonnan.
Fogalmam sincs h mit tudhat a 32 ezres de szerintem ennyiért akkor az én tízezresemhez képest minimum beszélő kenyeret kéne sütnie, de jó volna ha táncolna is ,felszeletelné önmagát és a vajat is felkenné magára:D
Semmi gond nincs a "teszkóssal"
A miénk 10ezer volt és 11 féle program van rajta,kenyeret süt tésztát dagaszt(zsemléhez,kalácshoz,sütihez pizzához) lekvárt főz stb.
Maximálisan meg vagyok elégedve vele.
Haladok lefele, a 32 ezrest ma már láttam használtan 18 ezerért! Csak benéztem egy bizományiba, és ugyanolyan volt. Legalább közelebbről meg tudtam kuksizni. Elég használt volt, ütött-kopott, mintha a X.-ről esett volna le :), biztos ezért volt olcsó - lehet, hogy nem is működik?
Kutakodok tovább.
Nem tudom, a miénk hány wattos, de olcsó volt, Hausmeister a "neve". Teljesen alap, mégis nagyon elégedett vagyok vele.
A triplájába kerülő sem bírja tovább, ez tuti, csak tripla annyi pénzt dobunk ki, amikor elromlik egy idő után. Mert ezért persze ezek a gépek sem az idők végezetéig fognak működni. Ha márkás, ha nem...
Előre kell gondolkozni. ;)
Különben és szoktam variálni a kenyeret úgy, hogy hol köménymagot teszek bele, hol nyomok bele fokhagymát, hol vöröshagymát (aprítógéppel szoktam, hogy ne darabok legyenek,hanem olyan krémesebb inkább, ami eloszlik). Van hogy nem vizet teszek, hanem tejet, úgy "kalácsosabb", de mégis kenyér, csak olyan fini omlós. Étolaj helyett én vagy margarint teszek, vagy most kaptunk házi zsírt és azt.
És ez még mind semmi, mert ezer kis variációt lehet készíteni.
32 ezer ft?:))) Mit tud? Arany kenyeret süt? Vagy magába pakol mindent?
Az enyém jó márkának számít, de alig több, mint az egyharmada volt az ára...
610 W-os. Nálam az elsődleges szempont az volt, hogy könnyen kezelhető és tisztítható legyen, több programmal rendelkezzen, ezeken belül is legyenek variációs lehetőségek, és vékony héjú kenyeret süssön.
A szín tényleg mellékes, mindenki olyat vegyen, amelyik illik a konyhájába.:)
Az egyik boltban 6 félét láttam. A két szembetűnő különbség nekem (nem értek hozzá egyáltalán) az, hogy 600 vagy 800 W-os. A másik a színe, fehér vagy szürke :D))))
Ezeken kívül mind egyformának tűnt.
Most olvagatom én is a fórumokat ezzel kapcsolatban. Azt már tudom, hogy egy nem menő márkás, 11 ezerért is ugyanolyat süt, mint egy 32 ezres.
Persze...a baba!:)
A miénknél 3.13 óra a várakozási idő...az éhenhaláshoz bőven elég!:)
Miért,melyik ajó márka.
Én is most gondolkozom hogy vegyek,én főleg pizza,lángos és kalácsok mitt szeretnék venni:-)
További ajánlott fórumok:
- Érdemes kenyérsütőt venni?
- Milyen kenyérsütőt érdemes venni?
- Szerintetek megéri 4000 ft-ért venni egy alig használt kenyérsütőt?
- Most kaptam kenyérsütő gépet, ki tud jó kenyér és/vagy kakaós-csokis kalács receptet?
- Kaptam egy Trisa typ 7700 kenyérsütő gépet. Sajnos használati utasítást nem kaptam hozzá! Kérlek segítsetek!
- Milyen száritógépet ajánlotok, véleményeket szeretnék, hogy megéri -e venni?