Szerintetek lehet műfenyőn bekapcsolt égősort használni?Nem fog bajt okozni? (tudásbázis kérdés)
Teljesen mindegy, hogy mű- vagy igazi fenyőn van az égősor. Mindkét fa meg tud gyulladni, az égősor pedig bármikor zárlatos lehet. :)
A rizikó egyforma.
Fontos, hogy KERMI által bevizsgált égősort vegyél!
"Gyári TV-k is felrobbantak már"
köszi az okos hozzászólást, de szerintem ez kissé túlzott általánosítás...
Mennyi TV-t gyártanak és mennyi robban fel átlagosan???!!!
Volt már hogy mérgezett pirospaprikát árultak, mégis veszed-eszed a mai napig...
"Régebben féltem az elektromos árammal működő vese melegítőtől, de hát rájöttem, h ez röhejes!!!Hisz azért gyártották, nem okozhat bajt"
Nem vagy túl naív? A legártalmatlanabbnak látszó dolgok okoztak már súlyos baleseteket. Egyetlen dolgot se azért gyártanak hogy balesetet okozzon de sokszor a gyártó részéről elképesztő felelőtlenség van. Nemkülönben a felhasználó részéről. Most robbantottak fel egy lakást gázpalackkal.
"Ha gáz lenne nem árulnák. Nekünk is ilyen van."
Gyári TV-k is felrobbantak már.
Hogyne lehetne!Jól néznénk ki ha nem lehetne!Bátran használd,hisz azért van :-)!Ezek az égősorok mind biztonságosak (persze,nem a piacon vett vacakról beszélünk).Régebben féltem az elektromos árammal működő vese melegítőtől,de hát rájöttem,h ez röhejes!!!Hisz azért gyártották,nem okozhat bajt!Azóta imádom.
Nagyon boldog karácsonyt :-)
én 6 éve műfenyőt használok külön égősorral, még soha semmi nem történt - egyébként ugyanazok a dolgok érvényesek rá, mint az igazi fenyőre, csak éppen nem illatos és nem hullatja a levelét, sőt még természetvédő is leszel, ha nem az eredetit használod :)))
egyébként meg vannak olyanok, ahol az ágak vége eleve beépített égősorral világít, így akkor az már életvészélyes lenne? nem hiszem :))
nekünk kb. 18évevan műfánk, és soha nem volt gond.
nagymamámnak sem.
Sziasztok lányok
Megint eszembe jutott valami,amiben szeretném a véleményeteket kérni,már évek óta nagyon szeretnék,műfenyőt vásárolni a szobámba,persze a nagyszobába élőfenyő van mindig,de az én szobámba is szeretnék egy műfenyőt,és szeretnék rátenni égősort is,amit persze bekapcsolnék időnként,most azt szeretném tőletek megtudni,hogy nem e lesz valami baj,ha műfenyőn használom az égősort?Nagyon várom a válszokat,és nagyon szépen köszönöm,sziasztok
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt)
- Hp 6730 laptopon hogy kell használni a wifi-t? A bekapcsoló gombbal nem érek el semmit.