Szerintetek le fog esni 5 IU/l alá jövő pénteken a HCG? (tudásbázis)
Sziasztok . Lombikos beültetés után elment a baba és hogy kizárják a méhen kívüli terhességet, vérből nézik a HCG szintet,hogy csökken ,vagy nő -e és csak ha 5 IU/I alá megy a következő vérzésnél akkor kezdhetjük újra a méhem felkészítését az újabb beültetésre.
12.-en ez az érték 703.9 IU/I volt, 14.-én 510.20 IU/I, ezen a héten szerdán 16.13 IU/l és jövő héten pénteken kell egy újabb vérvételre és ultrahangra mennem. A méhem kitisztult magától, meg is jött a menzeszem, az orvos mondta, a vetélés után pár nappal,ár az is elmúlt, ultrahang szerintem rendben vannak a petefészkeim és a méhem is és a doki szerint nincs méhen kívüli terhesség,de a HCG-nek 5 alá kell mennie,hogy a következő ciklusban elkezdhessük a felkészülést az újabb, már fagyasztott embriók beültetésére.
Van esély arra, hogy az utolsó érték után másfél héttel 5 alá esik a következő érték?
További ajánlott fórumok:
- Fogyis verseny! Minden pénteken mérünk! Motivációóó! Csatlakozz te is!
- Eltört a csuklóm, ideiglenes gipszem van, és pénteken cserélik. Gondolkodom azon, hogy műanyagot kérjek-e? Melyik jobb?
- Ha simán adtak pénteken (22.-en) fel nekem csomagot, az mikor érhet oda hozzám?
- Jövő hónapban teherbe akarok esni!!
- Tanácsokat kérek! Barátomat megbántottam hétvégén, és azt mondta nem találkozunk emiatt 2 hétig. De születésnapja lesz most pénteken...
- El vagyok maradva két havi villany számlával és csak jövö hét pénteken tudom fel adni addig nem kapcsolják ki nekem az áramot?