Szerintetek így megéri egyetemre menni? (beszélgetős fórum)
Személyes tapasztalatom nincs a fosz képzésekkel kapcsolatban, de több ismerősöm is tanul/tanult ilyen szakokon. Könnyű bejutni államilag támogatott képzésre, egyszerűbben elvégezhető egy alapképzésnél és rövidebb is, de jó kis alap tudást ad a területen. Én ajánlom bárkinek, aki nem szeretne alapképzést, viszont szeretne felsőoktatásban tanulni. :)
A munkáltatók nem tudom hogyan viszonyulnak ehhez a papírhoz, viszont látni fogják az igyekezeted.
Sok sikert a terveidhez! :)
Tipikusan az a terület, ahol nem feltétlenül kell a diploma, elég egy ilyen felsooktatasi szakkepzes v hasonló is. :)
Tanulni hosszútávú befektetés. Mindenképpen javaslom h tanulj. Sok sikert!
Cselekedj megérzésed szerint.A tudás
hatalom.(nem avult el!) Segítséggel egy
nyelvvizsga is lesz. Sok sikert.
Egy angol sztem mindenkeppen jol jon.
A diploma az talan inkabb multinal lenne elony, ott mondjuk jo a penz; de nem tul embersegesek a munkajorulmenyek.
Ha teszik ez a pálya, akkor hajrá! Akár későbbiekben egyéni vállalkozóként saját ügyfélkörrel is tudsz működni a bejelentett állásod mellett (is).
Könyvelőkre mindig nagy kereslet volt/van.
A diploma nem mindig nyújt megélhetést.
Azt hiszem ez válasz lesz a kérdésedre: [link]
Tovább tájékozódhatsz az oldalon szereplő linkek segítségével.
Mennyire tetszik ez a pénzügyi-számviteli ügyintéző képzés?
A Penta Unió a Számvitel Navigátorral folyamatosan indít online mérlegképes könyvelői képzést (vidéki vizsgaközpontokkal), ahol érettségi a minimum belépési szint, de ha már van előképzettség azt beszámítják.
Szerintem reális terveid vannak. Tanulj, a tudás csak javadra válhat.
A meglevő ügyintézőivel már tudsz munkát vállalni, akár csak 4 órában is, akkor marad időd a további tanulásra. Hajrá, csináld, menni fog. :))
Ha ez minden vágyad, akkor simán! :)
Mondjuk én tudás-párti vagyok.
Mit szólnál inkább egy egyetemi képzéshez?
A foszk-ről nekem semmiylen tapasztalatom nincs. Nem tudom, hogy milyen területen, mennyire értékelik, mennyire szükséges.
Milyen munkahelyet szeretnél a későbbiekben/mik a lehetőségeid?
Amennyiben van rá lehetőséged, és ez minden vágyad, én azt mondom menj, hajrá!🙂
Idegen nyelv tanulása viszont mindenképp fontos lenne...
További ajánlott fórumok:
- 30 évesen gáz nappali egyetemre menni?
- Megéri a Józsefvárosi piacra menni vásárolni?
- Szerintetek megéri külföldre kimenni dolgozni?
- Megéri egyedül Arénás koncertre menni ?Voltatok már egyedül koncerten? Milyen volt?
- Dolgozik valaki az ING-nél? megéri oda menni dolgozni?
- Tudjátok hogyan lehet a Pet Vet című játékban egyetemre menni?