Szerintetek hogy mondjam meg neki, hogy csak ez a két nap felel meg hogy elmenjek hozzá? (tudásbázis)
De jó fórum! Ez viszi a pálmát a Hoxán! :D :D
Hogy mondja meg... szerintem gyalog :D
Ez legalább olyan idétlen válasz, mint amilyen idétlen a kérdés :D
Egyetértek!
Kiegészíteném azzal, hogy amennyiben van a közelben felesleges gumiszoba, akkor Nati is írhat ki ilyen fórumokat.
De, hogy tud ilyeneket kitalálni?:)
Nem ő volt a bútoros is aki kint akarta tárolni az újat és tanácsot kért? Engem egyébként kifejezetten szórakoztat egy darabig:)
Az az alap, hogy ő a szolgáltató, és te vagy az ügyfél.
A szolgáltató az ügyfeleiből él meg. Tehát érdeke, hogy elvállaljon.
Ha a szolgáltatását szeretnéd igénybe venni, az nem tolakodás.
Nem kisisten, hogy a kegyeit kelljen keresni, de természetesen az udvariasság neki is jár.
Jó napot kívánok! Hoxa Nati vagyok, szeretnék időpontot kérni, de ha lehetséges erre a két napra vmelyik héten, mert csak ezeken a napokon jó nekem. Köszönöm! Stb...
Kb. így
Jó napot kívánok, Nati vagyok, valamelyik péntekre vagy szombatra szeretnék időpontot kérni, amikor Önnek megfelel, a hosszú hajamat szeretném rövidebb fazonra vágatni. ... Köszönöm szépen, viszont hallásra.
Kb. így.
Ne éretlenkedj már.:))) Felhívod, ahogy Icuka írta, hogy mikor jó neked, ezt és ezt szeretnél csináltatni /vágás, festés, akármi/, és melyik péntekre vagy szombatra tud betenni.
Amúgy nem fontos mobilról, vezetékesről is hívhatod.:)))
Hat szamits ra, hogy vszinu nem fog most pentekre vagy szombatra idopontot adni.
Egy jo, vendegkorrel rendelkezo fodrasz kb 1 honap mulvara tud idopontot adni. Ez ugye még több is lehet, ha csak bizonyos napok jók.
Amugy meg pont ugyanolyan telefonon, mint szemelyesen.
Elmondod ki vagy, megkerdezi, mit szeretnél, mert nem mindegy, hogy "csak vágni kell a végéből" vagy egy fenékig érő hajat szeretnél befestetni.
Elmondod, meg azt is, hogy neked csak a péntek vagy szombat jó. Lapozgatja a naptárat, te is a tiedet. És a végén találtok egy időpontot, ami mindkettőtöknek jó.
További ajánlott fórumok:
- Feldagadt a szám, elmenjek vele orvoshoz?
- Külföldi baràtsàg - elmenjek, vagy lemondjam?
- A diétás hozzávalók mennyi nem diétás hozzávalónak felelnek meg?
- Mi történik azzal a házzal, amit a bank elvesz és idővel károsodik az épület? Kié a felelősség, ha már nincs hozzá kulcs?
- Ha találkozni hív egy férfi majd hozzáteszi, hogy mondjam meg én, hogy mikor és hova, olyankor mi az elfogadott?
- Azon gondolkodom elmenjek a mell rákszűrésre vagy...