Szerintetek felvesznek egyetemre? (beszélgetés)
Aki ilyen gagyi egyetemen végzett, sosem fog tudni elhelyezkedni színvonalasabb munkahelyen és nem az egyetem neve miatt, hanem a szakmai hiányosságai miatt.
És igen, közigazgatásba bármilyen diploma is jó, mert ott kifejezetten azok dolgoznak, akik szakmailag nincsenek topon stb.(Dolgoztam ott másfél évet, osszehasonlithatlan a nem koziggel)
Sztem manapság felhígult a felsőoktatás.... És most szépen fogalmaztam. 🙈
Ez nem így van.
Nagyon sok helyen bizonyos "egyetemeken" szerzett végzettséget nem nagyon preferálnak.
Ezek max. azoknak jó, akik pl. a közszférában akarnak elhelyezkedni, és ott a fizetési besorolás függ attól, hogy középfokú vagy felsőfokú végzettséged van.
De mindegy🙈☺️
Pont ebből él sok egyetem. Soha nem nézi senki ki, hol végzett és, hogy hanyasra.
GDF A N A gazdálkodási és menedzsment 162
GDF A N K gazdálkodási és menedzsment 172
GDF A T K gazdálkodási és menedzsment 156
Igen, felvették. Most néztem, hogy ez egy magánegyetem. A magánegyetemeken nevetségesek a ponthatárok....
Akkor hajrá!
Lassan csődbe mennek az egyetemek, főiskolák 🤣🙈
Most nem a képzésről magáról volt szó, mert az alapképzésre jön a mester. Tudtommal. 3 év alap, plusz két év mester, ez felel meg az egyetemi szintnek. Annyit mondtam, hogy az egykori főiskolák - nevükben - egyetemekké váltak, illetve egy csomó képzés bullshit. Amit egyébként az az egyszerű tény is bizonyít, hogy a szakmunkások bére leelőzte a diplomásokét, múltkor ezen siránkozott egy cikk.
Ha elolvasod amit írtam, nem mondtam, hogy az összes képzés. De a mai világban már, főleg angol nyelvtudással az EDX-en pl. ingyen lehet sokkal naprakészebb tudáshoz jutni.
Ne farasszal, írtam, hogy mit olvassál el. Igen, persze, hogy vannak mèg főiskolák!
Igen, bizonyosan nem ér semmit egy szak sem, neked tuti van legalább 10 diplomád.🙈🤣
Nem. 🤣🙈
Nemzeti felsőoktatásrol szóló törvény 1. mellèklet. Sztem olvasd át. 🫣
Most lettek egyetem nemrég. Sok sikert!
Majd írd meg felvettek-e.😉
További ajánlott fórumok:
- Melyik egyetemre érdemes felvételizni jogász szakra?
- 30 évesen gáz nappali egyetemre menni?
- Tud valaki olyan otthont, ahova egy 57 éves, rokkantnyugdíjas nőt felvesznek?
- Nem szobatiszta gyereket is felvesznek az óvodába?
- Mi legyen szerintetek? Maradjak a biztos, nem olyan jól fizető munkahelyen vagy váltsak (ha esetleg felvesznek) egy jobban fizetőre?
- Református egyetemre felvesznek, ha katolikus vagyok? Mennyire számít ez?