Szerintetek ez randira hívás volt csak én nem vettem a lapot? (beszélgetés)
Ha komoly lett volna, es nem azt kerdezek vissza, hogy mikor pattitjuk fel, hanem inkabb oblitot Ker, az eleg komoly leszereles.
De tuti nem volt komoly.
Szerintem ez nem randira hívás volt.
Csak egy poén, valakivel, akinek a nevét se bírja megjegyezni, annyira mély nyomot hagyott benne.
Ja de közben meg rendszeresen más keresztnéven szólít mint ami a nevem.
Tehát tegyük fel Nóri vagyok és Gabinak hív. Van a cégnél egy Gabi, de szerintem nem hasonlítunk. És rendszeresen Gabinak hív.
Értem.
Sikert a kiszemelted behálózásához!
Csokr az nincs, mert azt az osztályvezetők szétosztják maguk közt.
Az egyebet mi dolgozók megvehetjük fél áron, ha meg végképp senkinek sem kell pénzért, akkör jön egy pasi aki elviszi és leadja valahol.
De ingyen senki sem kaphatja meg.
Te érzed. Ha legközelebb találkoztok, viccesen mond neki, hogy elhagytad azt a cetlit amire felírtad, hol és mikor isszátok meg azt az italt.
Aztán vagy mond egy dátumot, vagy valami sületlenséget, tudni fogod, komolyan gondolta, vagy sem.
Attól függ milyen hülye poént mondtál rá.
Én azt gondolom, hogy mondhattad volna, hogy köszönöm, elfogadom a meghivást. Aztán lépett volna amit.
Mi lesz a sorsa a leselejtezett árunak?
Nem tudnál szerezni, pl csokit?
Egy szupermarketben dolgozunk. Én pénztáros, ő osztályon. Nekem első perc óta tetszik ahogy megláttam, de nagyon béna vagyok a flörtben, meg amúgyis önbizalom hiányom van + köztudott, hogy van a cégnél egy csaj, akivel valamilyen szinten együtt vannak (hogy komoly-e azt nem tudni).
Szóval egyik héten selejtezte le az árukat, én meg arra jártam. Mindig megállok vele "csipogni" amennyire tőlem telik. Ő meg poénkodik, meg teszi magát. És pont italokat pakolt és azt mondta: "meghívlak egy ilyenre".
Na most én nem értettem, hogy ezt hogy érti. 🙈
1. A lejártra hív meg, hogy odaadja?
2. Csak mondott valami hülyeséget.
3. Ez tényleg elhívás volt randira?
Ezért valami hülye poént mondtam rá. Nevettünk, majd mentem a dolgomra.
Mit gondoltok?
További ajánlott fórumok:
- Ebben a percben alkalmas vagy egy randira?
- Első randira hasznos tanácsok :)
- Én értettem félre és ez nem randira hívás volt?
- Hogy lehet "rávenni" valakit, hogy randira hívjon?
- Online ti mennyi chatelés után örülnétek egy randira hívásnak, ha megvan a szimpátia?
- Réteslap helyett leveles tészta lapot vettem, ebből lehet meggyes rétest sütni?