Szerintetek ez a két anyag megy egymáshoz, vagy teljesen kizárja egymást? (tudásbázis)
Szerintem megy egymáshoz a két anyag, főleg az öv miatt, sőt talán még jobb is mintha minden szaténból van, de én piros kiegészítőket vennék fel hozzá, kivéve a cipőt.
Köszi nektek! (Amúgy már rendeltem egy szatén szoknyát) :P
A királykék kiegészítőkkel szerintem nagyon tuti lesz. Nekem az furcsa kicsit,h kilóg a szoknya bélése. Esetleg varrhatnál rá muszlin fodrot az még feldobná kicsit, és az divat is mostanában, és kb 100-150Ftért lehet venni.
Na feltöltöttem mindkettőről 1-1 képet. A szoknyán itt nem látszik, de tényleg durvább, vastag anyaga van (olyan átmeneti), de kilátszik az alsó téteg, ami fényes és tettem hozzá egy szaténhatású üvet (amit még nem varrtam át:) ). Cipő, táska királykék, nagy virágos kitűző, ami szintén királykék fekete csipkével és gyöngyökkel a közepén.
Szóval kérem a véleményt, de csak őszintén! :)
Kabátot nem tervezek, max egy szatén bolerót. De gondolom arra gondolsz, hogy akkor az is lehetne szövet. Megcsinálom a szoknyát úgy, ahogy gondoltam, lefotózom őket és akkor felrakom, mert már tényleg nem tudom. :) Amúgy a "szövetről" kiderült, hogy címke szerint viszkóz, biztos valami vastagabb, de nem nagyon értek ennyire az anyagokhoz.
Hát ha fekete mindkettő lehet, hogy kicsit elüt, de ha valamilyan színes övet teszel hozzá, és azzal megegyező színes kiegészítőkkel már jó lesz! Sezrintem!:)
Fekete mindkettő és polgári esküvőre venném fel. :S Képet sajnos most nem tudok, de remélem azért kb.- sejtitek, milyen a két anyag.
Képet esetleg nem tudnál feltölteni? Úgy könnyebb lenne.
Attól, hogy vastagabb anyagú a szoknya még jó lehet szatén blúzzal. A fűző egyébként milyen színű, ill. milyen alkalomra?
Sima derekú szoknya. Se nem magas, se nem csípő. Amúgy van szaténfényű szoknyám, de egyik sem tetszik rajtam, ez meg igen. :)
Hát elég bizarr: a szoknya egy téli sétát idézhet, a szatén anyag meg mondjuk egy koktélpartit.
Szerintem nem gáz.Magasderekú, vagy sima a szoknya?
Így látatlanban elég nehéz eldönteni...Elsőre azt mondanám, hogy nem, de aztán attól függ.
Fekete vastagabb, rövid szövet szoknya (olyan mint a szövetkabátok anyaga) és szatén divatfűző?
Vagy ha nagyon bizarr, lehet enyhíteni a dolgon, ha a szoknya öve helyett egy szatén övet rakok masnira kötve? Esetleg így sem lesz "illőbb"?
Szerintetek ez a két anyag megy egymáshoz, vagy teljesen kizárja egymást?
További ajánlott fórumok: