Hogy érzed magad, mikor rájössz, hogy teljesen eltávolodtatok egymástól a pároddal? (beszélgetés)
Szia mindenkinek! Látom nagyon régen nem irt ide senki.A kérdés viszont nagyon is aktuális lehet ...
Nálunk majdnem ez a helyzet,na nem teljes eltávolódással, de érezhetően nagy lépésekben haladunk afelé. Párom hónapok óta munkanélküli,nem irom most le,hogy ebben a megyében tényleg nincs munkalehetőség, és sajnos ez érezhető a kapcsolatunkban.Az anyagi problémák tönkre tehetnek egy szerelmet!!!
Sajnos mindig azon csattan az ostor aki ott van a közeledben,akit szeretsz. Ilyenkor már nem lehet "praktikákat" bevetni,sajnos egy szexi fehérnemű vagy egy kettesben eltöltött este már nem segit. Itt a lényeges változás segithet (munkahely). Ezen vagyunk, remélem még időben.
De, rajtam is múlik.
Ugyanis már nem tudom elképzelni, hogy valaha megbízzak benne, vagy netán megszeressem.
Nem tudok rá szeretettel nézni.
Az a békés egymás mellett élés típusú együttlét.
Szarul.
Nem hiszem, hogy valaha megváltozna.
Nem rajtam múlik.
Na,most már tiszta hülye vagyok!
*menjen!!
Valamit megnyomtam és nem tudtam befejezni,bocsánat!
*Kívánom neked is simán mennyen a válás gyorsan feledd el!!!
Szia!
Ha már így eltávolodtatok egymástól és gyermekek sincsenek,akkor jobb is ha külön válnak útjaitok.
Egy piás férfival nem lehet mit kezdeni,nálunk is ez volt a válás oka!
Természetesen én voltam az akit hibáztattak,hogy el hagytam a szeretett "ártatlan kisfiukat",de már nem bírtam tovább és léptem!
Kívánom neked is simán mennyen a válás és gyorsan felejtdd el amijen
Szia!
Azt hiszem,hogy ezt nevezik elhidegülésnak.. Amikor nincs konkrét ok,hogy miért lesz az egyik fél (vagy mindkettő) közömbös a másik iránt. Ezt borzasztó lehet megélni, főleg úgy,hogy Te vagy a szenvedő fél. Ha az ital is közrejátszik,akkor ott már nagy a baj. Kívánom, hogy problémamentes legyen a válásotok! Gyermekek vannak?
További ajánlott fórumok:
- "m""é""h"-szavad tartalmazza e három betűt, egymás mellett vagy egymástól távol./pl:poszméh, MegÉlHetés/
- Hogy lehet az embereket így bezárni, elzárni egymástól?
- Elhidegültünk egymástól
- Úgy érzem, hogy elhidegültünk egymástól és ezért haragszom rá, mit tegyek?
- Mit változtatnál meg a házasságodban? Sokan boldogtalanok... mi az oka, hogy elhidegülnek egymástól?
- A Kedvesem szülei eltiltottak minket egymástól...