Szerintetek előbb-utóbb minden pasi megcsalja a párját, szerelmét? (beszélgetés)
Butaság ezt boncolgatni. Nőként igyekezni kell mindent elkövetni, hogy a mellettünk élő pasinak eszébe se jusson, más nő is van a világon. Ha ezt nem tudjuk kivitelezni, akkor nyugodjunk bele... Egy régi mondás szerint nem megszerezni nehéz a pasit, megtartani! Ebben pedig van valami.
(Ez a véleményem, az előző 333. hsz-t nem olvastam végig.)
ez ember nem monogán, ezért ha nem is fizikálisan de mentálisan vagy szellemi szinten sokat félre lép., ha elfogadjuk, ha nem., ez megtörténhet mindannyiunkkal.
nem kell férfinak lenni hozzá... :))
Katit nem viszik táncolni ha nem akar.
Csak az éhes disznók álmodnak makkal...Na meg a csábító lányok....:-))
Egy normális férfi nem futkos. Az elmegy a munkahelyére, majd munka végeztével hazamegy.
Persze ehhez az is kell, hogy szeretet, és családi béke várja.
Nem vagy naív. Nem minden a szex körül forog. Sőt nagyon nem ott forog.
Igen vannak olyan nők, hogy csak a pénz....
De ezen esetben a pasi sem ér egy petákot sem.
Ha otthon megbecsülik azt a pasit, nem fog szoknyák után szaladgálni.
Hmmm.
Belekapsz ebbe-abba, de felületesen olvasol.
Feltettél egy ironikus kérdést, Agis arra válaszolt, tréfára véve a dolgot, utána próbálta tudtodra hozni, hogy félreértetted, de arra sem figyeltél.
Semmi okod nem volt Agist sértegetni.
Rám mondtátok...HE-He-he-heeee
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Oké,csak ha igy folytatjátok törölni fogják a topikot.
Egyébként én csak azt nem értem miért általánositasz?Vannak olyan nők akik a pénzre mennek ha egy pasiról van szó.Most akkor minden nő olyan?De ez csak egy példa!Oké hogy a pasikat a hormonok irányitják de azért ott van a lelkiismeret is!Jó,ritka az a pasi aki ellenáll a kisértésnek,de biztos van ilyen!:-)
Vagy túl naiv vagyok???
További ajánlott fórumok:
- Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet?
- Ha egy nő elhízik, akkor 100% hogy megcsalja a férje?
- Mi a véleményed azokról a férfiakról akik megcsalják párjukat, terhesség, szülés, szoptatás idő alatt? Elválnál tőle? Mit tennél?
- Nem vagyok szerelmetes, de minden kedves Hoxa tagnak...
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Azt vallom, hogy mindenki megérdemli a szerelmet az...