Szerintetek egy 30 éves férfi miért nem akar még mindig saját lábra állni? (beszélgetős fórum)
Hány centi magas és van-e diplomája?
Hozzuk össze a lányommal!
ÁÁÁ ez tök egyszerü! Én több ilyen pasit ismerek.
Szerintem egyszerüen csak igy kényelmes neki....és van esze. Én 14 éves korom óta élek külön a szüleimtől és mondhatom kemény életem volt. Mindent megteremteni, mindenről gondoskodni. Persze ezt nem 14-től ,mert akkor még suliba jártam, de másik városban éltem. Most tök mindegy,hogy koliba vagy albérletbe amit a szülők fedeztek,de minden nyáron dolgoztam,pedig nem voltam rákényszerítve mert nem álltak rosszul otthon,csak utáltam kérni.
szóval jó lenne még most is csak lóbálgatni a lábam,és csak dolgozgatni,de különösebben nem foglalkozni semmivel. Bulizgatni,barátnőzni stb. szerintemn nem gáz hiszen a mostani fiatalok később kötik le magukat,és nem csak a férfiak,hanem a nők is ahol viszont még a biológiai óra is ketyeg. Majd fogja ő tudni mikor akar elmenni, addig is jó helyen van és nincs semmiről lemaradva. Nyugi. :DDDD
Nah ez k..va jó: 1teszetosza beregelt :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
De azóta sem ügyködött :)))
Mindegy, jót röhögtem rajta :)
Mondtam, Hajni, hogy ez a fórum egy hülyeség, úgy, ahogy van..
1teszetosza beregelt..jó lenne,ha jelentkezne..de mint tudjuk, nem akar függő lenni:)
ez tényleg beteges.
Ő elismerte, hogy ez nem normális és zsarolás? Ő kerek perec kijelentette, hogy a fia sosem lehet nővel és csak az övé?
Az ilyen anyával máglyára!
Belevehetik, hogy X millát kap maximum, vagy megcsalás esetén semmit, vagy mittudomén... Akármit. És ha van egy nő, aki tényleg nem a pénzre megy, az úgyis aláírja :)
Nem gondoltak erre?? Na ez az! Innentől már semmi kétségem a fórum valótlanságáról. Egy nagymenő üzletember, aki 600 embert foglalkoztat, muszáj, hogy naprakész legyen és tele legyen ultrabrutál ügyvédekkel!
Te! Én hajszárítás közben megvilágosodtam :DD
Nem is értem eddig miért nem jutott eszembe és sajnálom, hogy mcrew már nem reagál...
Szóval arra jöttem rá, hogy totál végképp nem értem miért akadnak ki ennyire a a fiuk párválasztásán, hiszen manapság olyan házassági szerződést lehet kötni, amilyet csak akarnak. Nincs az az isten, hogy bárki megkaparintsa a vagyonukat, ha egy ilyet írnak. Amíg meg nem házasok, addig hogyan vehetné el a vagyont egy nő????
de bizony..megtette...a srác elment moziba(nálunk ápolófiú) az anyja (nálunk asszisztens)pedig bevett egy mázsa gyógyszet, és fél kómásan hívta a gyereket, hogy mitt tett ő!!! Gondolhatod..mentő ki, behozták, gyomor mosás...
Ugyanis még a melóhelyük is egy....
Ezt valószínűleg már akkor is eldöntötte, mikor a fiát megszülte. vannak emberek, akik maguknak szülnek, hogy legyen egy "szolga" aki majd mindent megcsinál, ha megöregszenek és erre maximálisan tudatosan készítik is a gyereket, csak sajna mivel egy gyerek könnyen befolyásolható ezért nem veszi észre, hogy nem ez a normális élet.
Egyébként azt a 36 éves "fiút" se értem, ha annyira el akar menni, menjen, az anyja nem hiszem hogy komolyan öngyilkos lenne.
Azért ez tényleg súlyos lelki deformáltságra utal, ha valaki a saját gyerekét ennyire zsarolja érzelmileg :S Hányok az ilyenektől...
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet megállapítani egy férfiról, hogy a saját neméhez vonzódik?
- A kutyámnak hasmenése van és nem tud lábra állni, mi lehet ez?
- Mitől zsibbadhat annyire egy gyerek (3éves) lába, hogy még lábra állni se tud?
- Mi lehet ez? Tegnap este 8 óta a gyomrom görcsöl, nem múlik semmitől, nem tudok sokszor lábra állni annyira fáj
- Oltás óta nem tud lábra állni.Mit tehetnék?
- 3 éves kisfiam reggel lábfájásra ébredt, nehézkesen tudott lábra állni. Most már nem fáj neki. Mit tegyek?