Szerintetek ciki 12. osztályban terhesnek lenni? Mennyire nehéz úgy tanulni? (beszélgetés)
Halkan mondom nem vagyok troll.
Figyelmetlen voltam, ő szívhangot írt én meg a terhesség félidejére gondoltam.
A mi időnkben nem volt teszt, ultrahang.... Az orvos hallgatózott egy trombita alakú fából készült eszközzel a hasunkon.
Tévedtem.
Tudod a gyerekhez nem kell házasság!
20 éve vagyunk együtt, megnézem te mennyit leszel vele...
Nem morfondítoztunk, éltünk és nem a semmibe hoztuk össze a gyereket.
Nem ertem hogy hogy lehet mar h gyereked is van es csak 12 ev utan hazasottok ossze
A gyerekvallalas sokkal nagyobb felelosseg mint a hazassag
Miért?
Ha most 10 hetes terhes ,az pont január....
Dehogynem! Hozzá is mentem. Egy gyerek és 12 együtt töltött év után.
Mi is 16 évesen jöttünk össze, de nem a gyerekvállalás volt az első.
Hát gratulálok!
Majd rájössz!
Nem lennék a helyedben!
Van szívhang, az előző hozzászólásodban meg januárban fogsz szülni...
Ez hosszú terhesség lesz...te tudod,te voltál ott.
Az en paromnak nincs gyereke nem ertem mirol beszelsz.
Egyebknet mar meg van az eskuvonk ido pontja is 3 het mulva hazasok leszunk
Nálam az, hogy 18 évesen fog szülni a fórumnyitó, nem furcsa, és nem is szörnyülködök, mert én 1 nappal múltam csak 17 éves, hogy megszültem az ikerlányaimat, sőt a húgom 18 évesen már a második lányát szülte. Azt sem furcsállom, hogy a fórumnyitó 17 évesen kapcsolatba lépett, és gyereket vállalt egy nálánál jóval idősebb férfival, mert én és a férjem között is 9 év van, bár én is és a húgom is 16 évesen mentünk férjhez, vagyis 10. osztály végén. Én még bejártam iskolába, bár szeptemberben kiderült, hogy terhes vagyok, de februárig bejártam.
Azt viszont furcsállom, hogy a pasinak van már gyermeke az előző házasságából, és most egy újabb vállalására biztat egy gimis lányt.
Nem biztos, hogy elrontotta a fórumnyitó a dolgokat. Én 19 éves koromra letettem az érettségit a két kislány mellett, és még egy főiskolai diplomát is szereztem levelezőn pár évvel később. De azért nem voltam ilyen hetyke, mint ő. Én bizony könnyezni kezdtem, amikor kiderült alig egy hónap házasság után, hogy ikreim lesznek. Azért egy szülés nem tréfadolog! És tényleg nagyon necces, hogy együtt fognak-e maradni? Nem tér-e vissza az első kapcsolatához? Ha már tényleg terhes a leányzó, akkor miért nem veszi el feleségül a férfi? Miért nem törvényesíti a dolgot, ha már gyereket csinált neki, és a gyereket tudatosan, mindketten vállalták?
Bárhogy is legyen: kívánom nekik, bármi is legyen, hogy egészségben és boldogságban, bölcsen neveljék fel a gyereket!
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha gyermekedről a szalagavatón derülne ki, hogy nincsenek barátai az osztályban?
- Osztályozó vizsga 3. osztályban hogyan zajlik?
- Hová tudok fordulni, hogy a kisfiamnak ne kelljen ismét első osztályban maradnia?
- Iskolaváltás 1. osztályban
- Mennyire normális, hogy 5. osztályban ennyi a tanulnivaló? Más iskolában is ez van?
- Mit kezdjek tanulni, ha később könyvelő szeretnék lenni?