Bruttó 500 e Ft elfogadható ajánlat gazdasági munkakörben? (tudásbázis)
Nekem viszont van.
A fiatalabb munkavállalókat azért is szeretik jobban, mert ők vállalják fele annyiért, mint az idősebbek.
Diplomásokról beszélek.
Sok helyen viszont senkit nem érdekel a diploma, ha valakit úgy ismernek, hogy szakmailag jó.
És nem csak kevésnek tűnik, hanem az is.
És miért nem tudod elképzelni?
Dolgoztál már bankba?
Friss adat.
Aki pl. több éve ott van és nem 500 bruttóért vették fel, hanem bruttó 250 ezerért, az x évenkénti 1-3% os béremeléssel jó sok időbe fog kerülni, hogy elérje a bruttó 500-at.
A bankokban is van többféle pozíció és vannak olyanok, ahol bizony csak bruttó 300-at keresnek adminisztratív munkakörben. Sőt, IT-n is kolléganő nettó 180-at keresett, mert egy um. átvették egy társterületről.
Ha a pozíciód nem jár felelősséggel, akkor a br. 500 ezer jó fizetés. Fogadd el!
Manapság örülni kell minden ilyen lehetőségnek.
Nem tudom. Elképzelésem van, de jobb a több infó.
Pl. azt sem tudtam, hogy vannak bankok ahol bruttó 300 a fizu. Szerintem ez nem reális. Nem 5-6 évvel ezelőtti adat?
Én sok diplomást ismerek itt Pesten, akik bruttója 300 körül van. Bankban dolgoznak.
Igaz, már sok-sok éve egy helyen.
Informatika területen nem túl sok, de ott is vannak akik ennyit keresnek.
Egyébként miért kérdezed, ha tudod?
Fősulis végzettséggel valóban nem olyan jó. Én értem őket.
Biztos lehetne fizuban jobb munka, de lehet kihajtják a beled. Nekem nem ér annyit +100 ezer.
Nem túl sok, de nagyjából rendben van, főleg mostanában.
Ha neked megfelel, és számodra vannak egyéb előnyei, fogadd el.
Sima alkalmazott. Egyéb juttatás nem sok. Évi 200eFt.
13. havi stb nincs.
Viszont nyugisabb munkának tűnik. Túlóra nem szokott lenni. Ez is szempont lehet.
Főiskolai végzettség. 15 év tapasztalattal.
Budapesti, 8 órás munkahely.
További ajánlott fórumok:
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Akkor ha most szeretnék lakáshitelt felvenni ráfáztam a gazdasági káosz miatt?
- Teltebb nők, avagy pár kilo felesleg elfogadhatatlan?
- Mondjatok már valami jó, és elfogadható indokot, amit holnap tudnék mondani a főnökömnek, amiért nem tudok bemenni.. nincs kedvem, köszönöm!
- Milyen ésszerű, elfogadható magyarázat lehet arra, ha valaki úgy bukik meg államvizsgán, hogy minden tételt megtanult?
- Idősebb férfi? Mennyi szerintetek az elfogadható a korban?