Szerintetek az normális, hogy az én picúrom semmire sem fanyalog a kóstolgatások alkalmával?Sőt, mindent felfal, de még így sem pufi. :):) (beszélgetés)
biztos te is azt ettél, amikor terhes voltál vele, és megtesztett neki az íze:DDD
szerintem is normális, én lányom is mindent megeszik, de ha nem kell több nem nyitja ki a száját:)
Szia! Szerintem jól csinálod, a lényeg, hogy minél tovább szoptasd! Az én fiam 17 hónapos és még most is napi 3x-4x szopizik.
Nyugi, kínáld nyugodtan, ha elég lesz neki, vagy nem fog ízleni nem fogja bekapni és kész, csak ne eröltesd. Így lehet kövér babát-gyereket csinálni, mikor ha már nem kell neki akkor jön az "egyet a mama kedvéért" duma meg a bele eröltetés. Van ilyen ismerősöm....
Egyébként örülj, hogy mindent megeszik, az én fiam is ilyen volt, most meg alig tudunk valamit belekönyörögni, pl. kenyeret egyáltalán nem eszik semmilyen formában sem....csak húst hússal. De majd kinövi. Legalábbis remélem.
A kisfiam aki már 28 éves annyit evett,de ő hízott is.Fogyókúráztatni akartam:) Apusom nem engedte!
Igaza volt.Ha majd el kezd menni akkor leadja a felesleget.
Így is lett:)
Szia!
Az én kislányom is mindent, de tényleg mindenféle zöldséget és gyümölcsöt megeszik, a többiről nem is beszélve.Igaz kishusi de lefogja adni ha már többet szalad!
Jó egészséget nektek
Majd rá fogsz jönni,és "utal" arra,pl. a közérzetével,később majd jelzi,hogy elég neki a kaja.
Örülj neki,hogy ezek a tapasztalatotok.
Később sem legyen másként.
Kellemetlen érzés pofánköpve lenni ... :(
Az első gyereknél én is aggódtam vajon mennyi kaja kell neki,elég-e vagy nem túl sok-e.
A másodiknál már gördülékenyebben mentek a dolgok.
És a másodiknál már nem méricskéltem.
Szia
Hidd el,hogy nagyon egészséges a gyermeked.Jelzi ha még kell neki és azt is ha jól lakott.
További ajánlott fórumok:
- A szerelmed egy veszekedés alkalmával (annak hevében) lek*váz, hogy reagálsz?
- Mi minden van a táskádban egy szimpla séta alkalmával?
- Hogy lehet egy jóképű pasit első randi alkalmával megfogni? Mit ne szúrjak el?
- Családlátogatás alkalmával mit néz az óvónő?
- Egy napos kisműtét alkalmával, mennyit kell adni az altatóorvosnak, amikor bejelentkezik?
- Csajok, nők! Sikerült valami csajos dolgot beszerezni Black Friday alkalmával?