Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szerintetek az már beteges ha csak a főzés és a kaja vásárlás okoz örömöt? fórum

Szerintetek az már beteges ha csak a főzés és a kaja vásárlás okoz örömöt? (beszélgetés)

22. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. szept. 5. 11:39

Az nem baj, ha örömet okoz, sőt kifejezetten jó.

De azért kellene valami más is... emberi kapcsolatok formájában.

2021. szept. 5. 11:37
Szerintem ez nem probléma. Megtaláltad azt, ami neked örömet okoz. Ha hiányérzeted van az élet többi területén, majd abba is fektetsz erőfeszítést, de ameddig nincs, addig szerintem ez teljesen jól van így.
20. sanyinak (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 30. 19:40
Legalább van, aminek örülni tudsz!
19. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 30. 08:16

Lehet hogy váltanod kellene. Aki ennyire szeret sütni-főzni, annak azzal kell foglalkozni.

Ismerősöm lánya 40 évesen váltott. Elvégzett egy OKJ-s cukrász tanfolyamot. Megnyitotta az 1 személyes vállalkozását. Csodaszép tortáira 1 hónappal előbb kell leadni a rendelést, hogy az ünnepi asztal dísze lehessen. Nagyon hamar befutott a vállalkozása jó marketinggel.

18. a6f6bb6c75 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 29. 21:04

Próbálj meg nyitni 1 picit, haverkodni, esetleg bemenni a munkahelyre, hogy érjenek új ingerek.

Egyedül otthon lenni nem olyan buli sokáig a HO... tapasztalat. :D

Próbáld meg lekötni magad, új hobbi, a főzés például tök jó kiindulási alap, ezzel könnyen találsz majd közös pontot bárkivel.

2021. aug. 29. 18:49
Miért lenne beteges ? nem vagyunk egyformák, van aki szeret enni, sütni főzni, másik nem annyira, én pl szükséges rossznak tartom az evést is, a főzést is, munkahelyemen sosem folyok bele a főzéssel kapcsolatos társalgásokba, csak hallgatom hogy a többiek milyen élvezettel mesélik, mit vettek, mit főztek.
16. tumbo2 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 29. 18:48
végül is ezzel nem lenne gond.nekem is megvan Vízvári Mariska szakácskönyve,igaz lassan szétesőben.a magyar konyhát régen szerettem olvasni.magamnak nem főzök,sütök,csak ritkán,,én ha csak az unokaöcsémnek,meg az anyjának sütök,csak egy kis tortaformában.lehet,hogy szerencsém van,mert a süteményt nem szeretem.most sütöttem egy almást kétfelé osztottuk,egyik fele a lányoméké,a másik fele a húgomé.de míg ott voltunk,legalább hatot megevett.
15. dfc04c70e4 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 29. 18:28

A baj nem az, hogy vásárolsz, sütsz, főzöl. Főleg, hogy különlegességekre vadászol, és csinálod meg. Az viszont gond, amit a címben megfogalmaztál. Ha csak a főzés és vásárlás okoz örömöt.

Még ha egyedül vagy, akkor is vannak más örömök is az életben. Attól még, hogy se pasid, se barátod, se családod nincs, nem a sütés-főzés töltse ki az életedet!

Nyiss egy kicsit, mert ez így nem jó - szerintem.

14. jooeva (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 29. 18:15

Nekem van családom, vannak barátaim, jófej kollégáim és szeretek sütni-főzni, szeretek recepteket keresgélni, újdonságokat kipróbálni, mondhatjuk, hogy hobbi.

Engem megnyugtat, kikapcsol, a család és a kollégák jól járnak vele, mert kóstolhatnak finomságokat.

Beszélgetni is szeretek ebben a témában, sokan kérnek tanácsot is, receptet is.

Nincs ezzel semmi baj, ha van már elfoglaltságod is.

Nézz be a nyílt naplómba, találsz sok finomságot!

13. Epresturmix (válaszként erre: 10. - Andi6020)
2021. aug. 29. 17:50
Meghívtalak fészbukon. Ha gondolod, kukkants be! 🙂
12. Epresturmix (válaszként erre: 10. - Andi6020)
2021. aug. 29. 17:47
Mióta benne vagyok egy főzős csoportban, nincsen erre gondom. Van olyan ami megtetszik kép alapján, screenshot, aztán legközelebb megcsinálom én is.
11. kisj
2021. aug. 29. 17:19

Muszáj otthonról dolgoznod?

Nem lenne jobb, ha fizikailag is jelen lennél a munkahelyeden?

10. andi6020 (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 29. 17:19
Irigyellek. Nekem a tököm kivan már azzal, hogy mitfőzzek.
2021. aug. 29. 17:17
Lehet, hogy csak nagyon ráérsz?
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - 55Judit)
2021. aug. 29. 17:05
De itt inkább az a baj, hogy már kedden azt tervezem szombaton majd mit főzök. És alig várom.
7. 55Judit (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 29. 17:01
Nincs ebben semmi különös. Szomszéddal többnyire csak főzésről vagy időjárásról lehet beszélni, vagy ki mennyit várt az orvosnál. Másról velük nem is szabad, mert könnyen pletyka lehet belőle. :)
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Andi6020)
2021. aug. 29. 16:59
Ismerősökkel. Nem barátok, csak jó ismerősök, szomszédok.
2021. aug. 29. 16:55
Igen.
4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 29. 16:54
Én nem szeretek főzni, de megcsinálom. Persze hogy beszélni se szeretek róla. Viszont nekem ott a kis kertem. Ráadásul fügemániás vagyok. Én meg erről szeretek beszélgetni. Vannak is partnerek hozzá, az index fórumról hozzám hasonló megaszállottak már többen is meglátogattak, megnézték a kertemet, fügéimet, kivimet, datolyaszilvámat, csereberélünk. A főzésről sem gáz beszélgetni ha azt szereted. Én meg ezt. Kinek mi. :)
3. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 29. 16:48

Kivel beszélgetsz róla?

Amúgy szerintem nem beteges.

2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 29. 16:46
Kivel?
2021. aug. 29. 16:45
Se pasim, se igazi barátaim, se családom. Home officeba dolgozom. Heti 1X vásárolok, jó alapanyagokat, különlegességet, rágcsákat, édességet. Azt figyelem mik vannak a hentesnél, mit főzzek majd. Nézem a süti recepteket mit süssek hétvégén. Kb.csak a kaja körül forognak a gondolataim, sokat is beszélgetek róla.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook