Szerintetek 35 ev felett ajanlott fogamzasgatlot szedni es melyiket? (tudásbázis)
sziasztok !
hát igen igy nem sokat segitettél, de ha mag van a neve ird be ide a forúmba , hátha más is kiprobálja.
szép 7-végét nektek.
sziasztok !
Zitamita tényleg nagyon jó a Triregor én is évekig szedttem most a Belarát szedem,
én 35-éves vagyok és én is még jó pár évig szedni szeretném.
ez a Belara három levél, 4800 ft, a triregornak már az árát nem tudom persze gondolom az is több mint mikor én szedttem.
szép napot.
Sziasztok!
41 vagyok, fogamzásgátlót szedek. Rákérdeztem a nődokimra, hogy netán abbahagyjam-e, de azt mondta, 45 éves koromig "nyugi", majd utána visszatérünk rá.
(Igaz, nem iszom soha, nem dohányzom, némi túlsúlyom van).
Amikor mondtam neki, hogy jelenleg a Triregolt szedem, de ha tudna jobbat, szívesen venném a tanácsát, azt mondta, nem kell annán jobb, mert nagyon jó gyógyszernek tartja (én is szeretem, semmi bajom nem volt vele soha, és árban is oké).
Sziasztok !
hát én 35-éves vagyok kettő szép gyermekem van egy 8-éves kisfiam, és egy 4-éves kislányom.
nem dohányzom , alkoholt nem iszom, tehát szerintem egy egészséges nő bátran szedhet fogamzásgátló tablettát.
most voltam éves rák szűrésen és irattam fel én is, az orvosom a Belara fogamzás tablattát irta fel, szó nélkül.
nem javasolt spirált, és más eszközöket.
szűlés elött a triregort szedttem vele sem volt semmi gondom, csak jót irhatók róla.
most azért irt mást az orvosom, hogy ez gyengébb,
majd kiderül, hogy be válik-e.
ha nem vissza térek a triregora.
irjátok meg ki, hogy gondolja persze én is kiváncsi vagyok.
szép estét, puszi:Andi
Sziasztok:-)
Én is elmúltam 35.Mivel két gyönyörű,egészséges különnemű gyermekem van,ezért én a művi meddővététel mellett voksoltam,és nem bántam meg.A másnap volt kellemetlen,mert a has felfúvásához alkalmazott gáz felfelé akart távozni(és megtette),ezért minden szervemet felfelé nyomta.De ez kb.2-3 óráig tartott.Azóta semmi problémám,mindez tavaly ősszel történt.:-)
éppenséggel az a véleményem hogy a nőknek is és a pasiknak is egyformán kell védekezni
és nem szabad hagyni hogy csak a nők és azt se hogy csak a pasik...
én személy szerint csak magamért védekezek
akár védekezik a párom akár nem
ja
ez is kizarolag a mi dolgunk, gondunk?
egy kicsit nem jo a pasiknak???
Csak kivancsiskodom, mivel mostanig nem szedtem semmit, meg spiralom sem volt es meg gumit sem hasznaltunk. Most van ket gyerek, a pici ket honapos, azert tul korai lenne meg egy terhesseg, es arra voltam kivancsi ki mire eskuszik, ugyanis gyogyszert sem szednek de spiralt sem tetetnek, arrol is bizony sokmindent hallottam, hogy gyulladast okoz? - marad a gumi?:((((
lehet de meg beszelek a dokival csak meg nem jutottam oda
Szia!
Nekem 24 éves kroromtól fogva spirálom van. Akkor még nem volt gyerekem, egy kicsit tartottam is tőle, de mivel nem szedhettem fogamzásgátlót ez bizonyult a legkényelmesebb megoldásnak. Azóta két kislányom van, most 38 vagyok és maradtam a spirálnál. Nekem bevált, gyógyszert nem szednék semmi esetre sem.
Szia!
Nekem 24 éves kroromtól foggva spirálom van. Akkor még nem volt gyerekem, egy kicsit tartottam is tőle, de mivel nem szedhettem fogamzásgátlót ez bizonyult a legkényelmesebb megoldásnak. Azóta két kislányom van, most 38 vagyok és maradtam a spirálnál. Nekem bevált, gyógyszert nem szednék semmi esetre sem.
Hát igen, erre nem lehet egyértelműen válaszolni!
Ahogy már előttem is leírták a lányok, ha fogamzásgátlót akarsz szedni, és hogy melyiket, ahhoz mindenképpen nőgyógyász kell, hiszen ő fogja majd felírni, ő tudja majd megmondani, hogy számodra melyik a legjobb, be kell állítani, mert mindenkinek más válik be!
Ha pedig úgyis elmész nőgyógyászhoz, ő azonnal megmondja neked, hogy ajánlott-e szedned vagy sem!
persze azért mondom ilyen esetekben nőgyógyász tudja
meg aztán ott van hogy van -e gyerek vagy nincs mert ha nincs akkor spirált tán nem is tesznek fel
szóval jobb mint itt a fórumon
mert elég sok az eltérő vélemény és tapasztalat, de ha jó doki van akkor segit
nem tudom biztos.
nőgyógyász :)))))
én mondjuk nem szedek de nem azért mert 36 vagyok hanem mert nem bizok benne
egyszer szedtem életembe terhes is maradtam
igy inkább spirál vagy gumi :(((
További ajánlott fórumok:
- Akik 40 felett fogamzásgátlót szednek....
- Pharmavit hüvelykúp ki mit tud róla? Mennyire jó fogamzásgátlásra? Nőgyógyász ajánlotta.
- Lehet szedni fogamzásgátló tablettát jóval 40 felett? Milyet?
- Vérnyomáscsökkentőt kell szednem, de lehet-e mellette hormonális fogamzásgátló tablettát szedni, ha igen, melyiket?
- Nőgyógyászt keresek, aki felír 40 felett fogamzásgátlót
- Kinek mit ajánlott a nőgyógyásza a Volina nevű fogamzásgátló helyett?