Szerintem a legszexibb szakma a börtönőr. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem tudom, ki lát ebbe a szakmába szexiséget, de hát nem látok én női szemmel.-)
A szakma mint katona, rendőr, biztonsági erők,börtönőr, mind mind csak parancsra cselekvő emberek,nem mások, csak az "erőszak katonái".
Emlékszem, mikor engem akartak befogadni a Balassagyarmati BV intézetbe.
Vittünk egy személyt akit a bíróság szabálysértés elkövetése miatt elzárt.
Nekem hosszú hajam és szakállam volt, nem az a megszokott rendőri külsőm volt, ráadásul civilben voltam, a fegyvert pedig le kellett adni.
Szóval semmi nem utalt arra, hogy rendőr vagyok.
Aki a befogadást végezte kérdezte mi a nevem, illetve foglaljak helyet a rácson túl. Mondtam neki, hogy xy, de én csak kísérő vagyok, akit hoztunk mögöttem áll.
:))
Nekem a smasszerekről minden eszembe jut ,pont a szexi nem.
Lehet túl sok börtönös filmet láttam?🤔
Szerintem meg neked fogalmad sincs, hogy mit beszélsz!!!
Jártál Te már börtönben?
Érezted már azt a semmihez sem fogható nyomasztó, ilyesztő légkört ami a hely hangulatából a falakból a berendezésből, mindenből és mindenkiből aki ott van, árad? Nem, ezt nem csak az elítéltek érzik, hanem az is, akinek ott néha néha dolga akad! Én személy szerint már a gondolatától is rosszul érzem magam, ha be kell mennem, pedig tudom, hogy 1-2 óra múlva én biztos, hogy kijövök! Hát nekem elhiheted, hogy az a környezet, az a munka minden csak nem szexi. De Lagzi Lajcsi is biztos sokat tudna mesélni, hány orgazmusra volt már az alatt a pár nap alatt, amit bent töltött.
Tiltakozom! 🤣
Nekem gyengém a katona/ tengerész díszegyenruha. A férfiak ezekben elég szexik.
Szakma, mint szexi, talán a rúdcánc…🤣
Egy konkrét személyre gondolsz vagy úgy általában?
Szerintem nyomasztó, nehéz meló, a környezet se pityputy és még az egyenruhájuk se szexi.
🤣🤣🤣
Bocs,de ezen röhögnöm kell!
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- Kukába a mosódióval, szerintem!
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Szeretnék új szakmát tanulni, szerintetek mi az amit most érdemes megcsinálni, mert a műkörmöst már nem érdemes legalábbis szerintem?